- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Most néztem, nekem engedni a rendes kártyámhoz is, de ilyet biztos nem állítanék be...
De ennél mi könnyebb van? Droidon is hitelesíteni kell magad fizetésnél. Ott nagyon nem szeretem, hogy ha csak érintem, és utána kéri be az ujjlenyomatot, mert sok terminálnál már az érintéskor elindul a folyamat, de mivel a hitelesítés még nem történt meg, ezért hibára fut, és újra kell érinteni. Ha meg be van kapcsolva az arc alapú azonosítás is, akkor sem jó, mert akkor meg (helyesen) biztonági szempontból szintén újra azonosítani kell magad, mert a 2D nem elég. Ha meg csak fp azonosítás aktív, és érintés előtt azzal feloldod a telót és úgy fizetsz, akkor meg pont annyi idő, mint a default megoldás ios-en. Még a honorra is macerásabb volt fizetni, mert azon hiába van rendes arcfelismerés, fizetésnél újra rá kell nyomni, hogy engedélyezed, még ha nem is kell újra azonosítani magad. Én még nem láttam olyan megoldást ami egyszerűbb és egyben legalább olyan biztonságos, mint az Apple Pay.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest