Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsolt,72

senior tag

válasz BreamHunter #829 üzenetére

Itt valami nagyon félrement a részedről. Nem volt cinizmus a posztomban (rühellem a cinikusságot, mert haszontalan ,és félreértésekhez vezet, evégett nem is szokásom alkalmazni). Eddig sem voltam cinikus, ezután sem leszek.

A normális hangvételről írsz, a meglepetésemet kifejező, semleges posztom láttán? Nem vagyok mindentudó :) , ezért is írtam, hogy "ma is tanultam valamit", hiszen szívesen veszem a kiegészítő, pontosító válaszokat, emberi hangnemben megfogalmazva. Minden ok nélkül álltál belém a "ne röhögtess kérlek" kifejezéssel, amely tökéletesen alaptalan részedről.

"mivel értetted, hogy amit írtam"

Nem tudsz a másik ember fejével gondolkodni, emiatt téves azon állításod, hogy értettem, volna, amit írtál. A totálisan félrement kommunikációnk is ezt támasztja alá, mert bennem nem volt rosszindulat, amikor meglepődtem a nagyobb kapacitású töltőről szóló posztodon (jelzem, most sincs harag, nem az első félreértés az életemben). A részedről történt agresszív reakció nekem idegen, de ilyen is van.

Üdv, Zsolt :)

Új hozzászólás Aktív témák