- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajo13
senior tag
- Chrome-ban ha meg akarok nyitni egy linket (pl itt új hozzászólás, válasz, stb), akkor sokszor csak 2. vagy akár 3. érintést fogadja el, ez viszont baromira idegesít
Nemcsak Chromban van így, de a Camera appban is a kisebb ikonok esetén. Azt vettem észre, hogy iPhone-on tök pontosan rá kell kattintanod az apró szövegre vagy ikonra, különben nem érzékeli. Mintha az ujjunk gombostű méretű (és végű) lenne. Androidon ez sokkal faszábban meg volt oldva, van egy kis ráhagyás pl. az ikon körül és ha az ujjad nagyjából odaér, akkor elfogadja.
-
joey04
titán
A görgetés nálam nem darabos, de igen, egy suhintással az iOS kevesebbet görget. Ez ízlés kérdése. A chrome viszont nagyon igaz, én pont emiatt nem használom iOS-en, mert nekem sem érzékeli az érintéseket sokszor. Pedig hiába használok iPhone-t semmilyen egyéb Apple szoftvert nem használok, hanem gmailt, google mapset, stb és asztali PC-n meg macbookon is chrome-ot használok, ezért jó lenne iOS-en is, de azon sajnos így borzalmas.
-
madkiller
őstag
Én S22Uról jöttem 15PMre 3 hete, igaz hogy a görgetési idők és animok sokkal gyorsabbak általában, de ahol kraft kell ott sokkal gyorsabb az i15. Ezt a szép animációkkal attunos sebességét mindig hozza. Ez a Samsungnál sajnos nem volt mindig igaz. Mikor pont nem kellett volna nagyon akadt. Böngészés is gyorsabb nálam pmen gyári safarin, tettem rá adblockot, Google translate beepulo bovitmenyt teljesen jó. Sajnos van egy hiba a kezdeti 17ben, ami a 17.1ben már jó lesz( fent van a beta3), amit ha nincs beta kitudsz iktatni. Beállítások - főképernyő és app könyvtár - keresés megjelenítés a főképernyőn ki és utána tuti lesz az ios.
-
Zsolt,72
senior tag
“- be lehet állítani alternatív képernyő lezárást (pl kijelzőn dupla kopp)?“
Erre két mód van: az egyik az Assistive touch nevű kisegítő lehetőség, ahol virtuális gombhoz tudod rendelni, a másik pedig a hátlapi koppintás, ami lehet akár dupla is.
Alternatív kamera: nemrég volt ingyen beszerzési lehetőség a ProShot app-hoz, be is húztam, még ismerkedek vele. De elég sokat tud, úgy látom. [link]
Chrome-ot, Insta-t és Facebook-ot nem használok, ezért azokhoz nem tudok hozzászólni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4469
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest