Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Kolondrum
üzenetére
ez 2 dologra világít rá. az egyik: ahogy az egyik MA videóban is említették, teljesen felesleges "okosan" tölteni, alig pár százalékot hoz sok év alatt. a másik, hogy értelmetlen nézni ezt az adatot. Az enyém 105%-ról indult coconut szerint, tehát nagyobb telep volt benne. Így lett most 97% szifon szerint 240 ciklus után. Soha nem figyeltem rá, hogy "okosan" töltsem.
-
csakany2001
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
89%-os, az még rengeteg ideig teljesen jó. Apple is elvileg 3 év valós használatra számítja az akkumulátor élettartamát. Nálam jelenleg 223 ciklus tavaly március óta és 98%-os.
De ez nem időarányosan romlik, hanem hírtelen több %-t és utána megint jó ideig nem jellemző. Simán ki kell bírnia még másfél évet is, bár nyilván rosszabb akkumulátoros telefont ki lehet fogni de nem gondolnám, hogy ez most az az eset lenne.Bár sokszor tárgyaltuk, de szerintem a 15 Pro nem rendelkezik a célos üzemidővel, ez most nekem Pro Max-nak tűnik a mérete alapján de ott meg a gyors merülés kevésbé jelllemző jelenség.
-
knox83
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nézd nekem 97% és 74 ciklus. Szerintem el kell engedni ennek a nézegetését, a tied teljesen normális az én meglátásom szerint. 10 évig androidoztam, nagyrészt huawei telefonok voltak, azért ott is másfél év után érezhetően kezdett esni az üzemidő. Az, hogy néhány százalék eltérés van egyik vagy másik javára nem releváns..ez a nagy akku féltés amit sokan csinálnak hmm, hát..ez egy eszköz, használni kell. Aztán akkucsere vagy venni újat
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Goddess of Victory:Nikke
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Suzuki topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő