- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
válasz
zenit73 #2926 üzenetére
Én használtam iPhone 11-en, meg 15 Pro-n is a 17-t és nem tapasztaltam semmi problémát vele. Sokat nyomkodom és tényleg semmi beröccenés vagy bug nem volt.
Vaj-sima az egész, nem mintha egy S24 ne lenne az például vagy egy Xiaomi 14, ezek mind olyan gyorsak hogy kb. semmit megállás vagy lagg nem tapasztalható.
Bár való igaz én nem a megjelenéskor vettem, hanem pár hete de sokat használom(5-6 óra SoT megvan naponta) szóval nem kímélem.Tényleg nem tudok mondani bosszantó tényezőt, itt nincsenek olyan hibák sem, ami a 11-nél előjöttek.(ott a kijelző simán életre kelt a zsebemben, itt szó sincs ilyenről)Enyhe melegedést tapasztaltam, amikor belaktam. A 80-as limitet teszteltem pár napig de úgy olyan keveset bírt, hogy inkább kikapcsoltam(Pro Max-nál lehet van létjogosultsága).
Ezeket leszámítva nem tudok belekötni, tökéletes telefon.(sima 15 Pro, nem a Pro Max)
Üzemidő most teljesen okés, ha sokat nyomkodom le tudom meríteni 1 nap alatt, vegyes használattal viszont lazán kibír másfél napot de este mindenképpen töltőre teszem.
Ha tényleg meglesz az 1000 ciklus(80% körüli értékkel) akkor 3 évet tökéletesen meglesz aksi csere nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kutya topik
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest