Hirdetés
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nVIPER
senior tag
Hát.... Én a kezdetek óta android-os (samsung) voltam. 15 Pro az első Apple eszközöm, amit tetszene is. Gyünyörű fotókat (raw-ból) lehet vele csinálni, tök jó lenne egyébként a rendszer, de azért vannak olyan bugok, hogy az agyam eldobom tőle. Kocsiba megy bluetooth-on a youtube music, kezembe veszem az eszközt és elkezd szaggatni a music amíg fel nem oldom, mondom wtf?
. Karácsonykor családi videó készítés és egyszercsak megfagy a camera app felvétel közben. Soha ilyet nem csinált, azóta se, de azért nah..... Te jó ég. Szokatlan ez, pláne egy ilyen kaliberű eszköztől. Értesítésekről ne is beszéljünk, az nálam is olyan, mint a kutya vacsorája, hol van, hol nincs. 
Androidon az utóbbi 2-3 évben semmilyen problémát nem tapasztaltam, ami ehhez hasonló lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Karácsonykor családi videó készítés és egyszercsak megfagy a camera app felvétel közben. Soha ilyet nem csinált, azóta se, de azért nah..... Te jó ég. Szokatlan ez, pláne egy ilyen kaliberű eszköztől. Értesítésekről ne is beszéljünk, az nálam is olyan, mint a kutya vacsorája, hol van, hol nincs.