Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbalint987
aktív tag
Volt nálam 15 Pro, mellé tettük a saját S23 Ultrámat, de nem volt egyértelmű előnye az iPhone-nak. Néhol gyorsabban, néhol lassabban nyíltak az appok, néhol az egyik, néhol a másik döccent meg egy-egy váratlan pillanatban. Az viszont látszódott, hogy az iPhone (is) veszett gyors és fluid, nekem elég ígéretesnek tűnik ez a széria (nagy piros pont az USB-C csatiért).
Én maradok Android-nál mert azzal nőttem fel, és nem igazán áll kézre az iOS, de objektíven biztosan nem tudnám azt mondani, hogy az Android "jobb". Mindegyik király teló, csak valakinek ez, valakinek az áll kézre.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Macska topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest