Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaja
senior tag
Másfél év iPad, és fél év iPhone használata után( előtte 15 év droid) azt mondom: van amiben a droid sokkal emberibb, de összességében nekem az alma jobban bejött. Pár hülyeségen kívül számomra élhetőbb a cupertinoi ökoszisztéma, azt kell mondjam, nem bántam meg a váltást😉
-
basaja
senior tag
válasz
hegedus001 #189 üzenetére
Bazi nagy lesz az....oké, hogy erősebb, de olyan lesz a 6000-en, mint majom a köszörűkövön😁
-
basaja
senior tag
válasz
hegedus001 #179 üzenetére
Ja, és tessék beszerezni egy Godox TTL 350-es vakut, megoldódnak a gondok.😁Nem egy nagy tétel és sokszor tud jól jönni...
-
basaja
senior tag
válasz
hegedus001 #179 üzenetére
Tudtam,hogy "ismerjük" egymást😁
Egy másik platformon, beszélgettünk már, "vasas" csoportban😉
Amúgy persze,frankó lehúzás,hogy nincs lifetime lehetőség... -
basaja
senior tag
válasz
hegedus001 #162 üzenetére
Igen, sajnos az AI zajszűrés jó lenne, de így legalább muszáj már a gépben okosnak lenni a képet illetően🙂
Gondolkodtam az erősebb verziókon, de hobbi fotósként ennél többet végül mégsem akartam rá költeni. Egy darabig el leszek ezzel is szerintem🙂 -
basaja
senior tag
Üdv urak. Én a 4 éves, 9. generációs iPad-emet cseréltem erre, de az sem veszik el: a fiam örökölte meg. Leginkább fotókat szerkesztek rajta, a sebesség a kettő közt ég és föld
Új hozzászólás Aktív témák
ma Klasszikus, népszerű, időtálló, alapvetés. Nem egy nagy szám, de nagyon nem is lehet vele mellélőni.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest