Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
vilma27
tag
Jó reggelt!
háááát
megnéztem a filmet: The Expendables
Fúúú azt hiszem most szerettem meg Sylvester Stallone-t, vannak jó filmjei, de ebben nagyon jól adja a karakterét, egyszerűen nem tudtam levenni (ez hülyén hangzik) pl a szájáról a tekintetem, de szó szerint, ahogy a kezéről sem, kicsit mát "túl" kategóriában van, de akkor is wááááá. És Jason Statham... az egy nagyon jó pasi, már A szállítóval is nagyot alakított, de a Halálfutam, és a Crank is (L), ajánlom mindenkinek a filmet, filmeket, mert nagyon jó színész...Van még egy azt hiszem az a címe, hogy A király nevében az sem rossz, de szeritem az az előbb felsorolt 3as a legjobb neki. De a szállítóban főleg az 1ben wááááá, de...(L)és egy soúúndtrakkk
The Expendables Soundtrack: Diamond eyes
De most komolyan, a szereplők mind el lett találva. Fényezhetném még sorra a filmet, de sajnos töri
de szerintem letudom most délelőtt, és akkor csinálok magamnak egy szabad délutánt. De wááááá nagyon jó a film, mégegyszer megakarom nézni 
u.i.
1) Wic felfedte a nevem, igen Adrienn az igazi nevem, de itt inkognítóban akartam lenni, na sebaj
u.i.
2) Művésznőm az a 15cm mi az neked...
hidd el kellett az oda neked 
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
megnéztem a filmet:
de szerintem letudom most délelőtt, és akkor csinálok magamnak egy szabad délutánt. De wááááá nagyon jó a film, mégegyszer megakarom nézni 
1) Wic felfedte a nevem, igen Adrienn az igazi nevem, de itt inkognítóban akartam lenni, na sebaj
hidd el kellett az oda neked