- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
vilma27
tag
Ma már tevékenyebb voltam igazság szerint, már tanulgattam szorgalmas diákhoz illően, de azért még van hova belehúznom holnap.
Magnóztam, levelet írtam3 és az iciri piciri nyelvtanfüzetemet alaposan átnyálaztam. Szegény nagyon elázott (bocs)
Próbálok visszazökkenni, még van egy kis időm, de úgy érzem, hogy menni fog, mert mennie kell, és szerintem könnyű lesz az idei német érettségi. Van egy ilyen sanda (sanda --> ez olyan jó szó <3 like
) nah szóval itt sandálkodik ez a sanda az eszemben, hogy ez menni fog. Sok olyan dolog van az életemben, amit nem tudok megcsinálni, de ez menni fog. Igaz, hogy a német mindig nehezebb az angolnál, de nekem menni fog.
Nem azért írok, hogy egoista, beképzelt kis cs*trinek tartsatok, de nekem ezt muszáj volt leírnom.
Nem mintha önbizalomhiányban szenvednék
mert sose tartozott a tuléajdonnságaim közé, de ez ide kellett!Olyan jó ez a kép

Aktív témák
- iPhone topik
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 mini 256GB gyári kártyafüggetlen 1. tulajdonos
- Asus Rog Strix 1000W 80+ Platinum White
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Lenovo LOQ 15IRX10 i5-13450HX RTX5060 32GB 1000GB Teljeskörű garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) nah szóval itt sandálkodik ez a sanda az eszemben, hogy ez menni fog. Sok olyan dolog van az életemben, amit nem tudok megcsinálni, de ez menni fog. Igaz, hogy a német mindig nehezebb az angolnál, de nekem menni fog.