Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
vilma27
tag
Ma már tevékenyebb voltam igazság szerint, már tanulgattam szorgalmas diákhoz illően, de azért még van hova belehúznom holnap.
Magnóztam, levelet írtam3 és az iciri piciri nyelvtanfüzetemet alaposan átnyálaztam. Szegény nagyon elázott (bocs)
Próbálok visszazökkenni, még van egy kis időm, de úgy érzem, hogy menni fog, mert mennie kell, és szerintem könnyű lesz az idei német érettségi. Van egy ilyen sanda (sanda --> ez olyan jó szó <3 like
) nah szóval itt sandálkodik ez a sanda az eszemben, hogy ez menni fog. Sok olyan dolog van az életemben, amit nem tudok megcsinálni, de ez menni fog. Igaz, hogy a német mindig nehezebb az angolnál, de nekem menni fog.
Nem azért írok, hogy egoista, beképzelt kis cs*trinek tartsatok, de nekem ezt muszáj volt leírnom.
Nem mintha önbizalomhiányban szenvednék
mert sose tartozott a tuléajdonnságaim közé, de ez ide kellett!Olyan jó ez a kép

Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jogász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OpenWRT topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) nah szóval itt sandálkodik ez a sanda az eszemben, hogy ez menni fog. Sok olyan dolog van az életemben, amit nem tudok megcsinálni, de ez menni fog. Igaz, hogy a német mindig nehezebb az angolnál, de nekem menni fog.