Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
vilma27
tag
Ma már tevékenyebb voltam igazság szerint, már tanulgattam szorgalmas diákhoz illően, de azért még van hova belehúznom holnap.
Magnóztam, levelet írtam3 és az iciri piciri nyelvtanfüzetemet alaposan átnyálaztam. Szegény nagyon elázott (bocs)
Próbálok visszazökkenni, még van egy kis időm, de úgy érzem, hogy menni fog, mert mennie kell, és szerintem könnyű lesz az idei német érettségi. Van egy ilyen sanda (sanda --> ez olyan jó szó <3 like
) nah szóval itt sandálkodik ez a sanda az eszemben, hogy ez menni fog. Sok olyan dolog van az életemben, amit nem tudok megcsinálni, de ez menni fog. Igaz, hogy a német mindig nehezebb az angolnál, de nekem menni fog.
Nem azért írok, hogy egoista, beképzelt kis cs*trinek tartsatok, de nekem ezt muszáj volt leírnom.
Nem mintha önbizalomhiányban szenvednék
mert sose tartozott a tuléajdonnságaim közé, de ez ide kellett!Olyan jó ez a kép

Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) nah szóval itt sandálkodik ez a sanda az eszemben, hogy ez menni fog. Sok olyan dolog van az életemben, amit nem tudok megcsinálni, de ez menni fog. Igaz, hogy a német mindig nehezebb az angolnál, de nekem menni fog.