Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
vilma27
tag
Ma már tevékenyebb voltam igazság szerint, már tanulgattam szorgalmas diákhoz illően, de azért még van hova belehúznom holnap.
Magnóztam, levelet írtam3 és az iciri piciri nyelvtanfüzetemet alaposan átnyálaztam. Szegény nagyon elázott (bocs)
Próbálok visszazökkenni, még van egy kis időm, de úgy érzem, hogy menni fog, mert mennie kell, és szerintem könnyű lesz az idei német érettségi. Van egy ilyen sanda (sanda --> ez olyan jó szó <3 like
) nah szóval itt sandálkodik ez a sanda az eszemben, hogy ez menni fog. Sok olyan dolog van az életemben, amit nem tudok megcsinálni, de ez menni fog. Igaz, hogy a német mindig nehezebb az angolnál, de nekem menni fog.
Nem azért írok, hogy egoista, beképzelt kis cs*trinek tartsatok, de nekem ezt muszáj volt leírnom.
Nem mintha önbizalomhiányban szenvednék
mert sose tartozott a tuléajdonnságaim közé, de ez ide kellett!Olyan jó ez a kép

Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby rádiós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- ZUOYA GMK26 Numpad, Hotswap, Tri-mode, VIA
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) nah szóval itt sandálkodik ez a sanda az eszemben, hogy ez menni fog. Sok olyan dolog van az életemben, amit nem tudok megcsinálni, de ez menni fog. Igaz, hogy a német mindig nehezebb az angolnál, de nekem menni fog.