Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sazabi

aktív tag

0.199

Azért nem 0.2, mert az utóbbi napokban betegség miatt kevesebb időm jutott a témára. Remélhetőleg a Tisztelt Közösség teszteli, és visszajelzi ha valami nem stimmel. :D
    Aztán ha ezzel minden ok, akkor jön a 0.2, amit publikálok majd a logouton.

Változások:

Két szóban összefoglalva: minden gyorsabb.
    A beállítások a továbbiakban preferencesbe lesznek mentve. Ennyit a file not found exceptionok-ről. :)
    Automatikus belépés: gyorsabb lett, mert nem tölti be a főképernyőt.
    (szinte)Mindent amit lehetett, threadbe raktam, már sehol sem akadozik be gombnyomásonként a ui.
    Threadelés: hirdetések előrehozása is egy külön szálba került, progress bar jelenik meg, ha nem "azonnali" a művelet (lassú netkapcsolat esetén).
    Új verzió keresése: minden indulásnál keres, találat esetén notificationban értesít, notificationra rányomva megnyitja a letöltési oldalt.
    Új design: lecseréltem a háttérképet, egy olyanra, ami a hirdetéslistához is passzol.
    Átrágtam magam a kód nagyobbik felén, rengeteg felesleges részt kiszedtem, optimalizáltam. Magyarán kapott egy refactory-t.
    Induló képen a user képének a betöltése is a háttérben történik, netkapcsolattól függően, nem biztos, hogy azonnal megjelenik.
    Info gomb: egy saját viewben nyílik meg, így talán olvashatóbb.
    "Oldalanként" eltérő menü opciók, már nincs kint a főoldalon az uppolás és a főmenü, belépés előtt amúgy sem volt értelmük.
    Belépési gondok elvileg javítva...

Ezt a verziót a korábbi verziók auto update-je nem látja, ez egy teszt verzió. Majd a 0.2-nél lesz "globális" update.
    A háttérképek miatt a program mérete is megnőtt: ~103Kb.

Letöltés: http://sazabi.uw.hu/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés