- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
Azért nem 0.2, mert az utóbbi napokban betegség miatt kevesebb időm jutott a témára. Remélhetőleg a Tisztelt Közösség teszteli, és visszajelzi ha valami nem stimmel.

Aztán ha ezzel minden ok, akkor jön a 0.2, amit publikálok majd a logouton.Változások:
Két szóban összefoglalva: minden gyorsabb.
A beállítások a továbbiakban preferencesbe lesznek mentve. Ennyit a file not found exceptionok-ről.
Automatikus belépés: gyorsabb lett, mert nem tölti be a főképernyőt.
(szinte)Mindent amit lehetett, threadbe raktam, már sehol sem akadozik be gombnyomásonként a ui.
Threadelés: hirdetések előrehozása is egy külön szálba került, progress bar jelenik meg, ha nem "azonnali" a művelet (lassú netkapcsolat esetén).
Új verzió keresése: minden indulásnál keres, találat esetén notificationban értesít, notificationra rányomva megnyitja a letöltési oldalt.
Új design: lecseréltem a háttérképet, egy olyanra, ami a hirdetéslistához is passzol.
Átrágtam magam a kód nagyobbik felén, rengeteg felesleges részt kiszedtem, optimalizáltam. Magyarán kapott egy refactory-t.
Induló képen a user képének a betöltése is a háttérben történik, netkapcsolattól függően, nem biztos, hogy azonnal megjelenik.
Info gomb: egy saját viewben nyílik meg, így talán olvashatóbb.
"Oldalanként" eltérő menü opciók, már nincs kint a főoldalon az uppolás és a főmenü, belépés előtt amúgy sem volt értelmük.
Belépési gondok elvileg javítva...Ezt a verziót a korábbi verziók auto update-je nem látja, ez egy teszt verzió. Majd a 0.2-nél lesz "globális" update.
A háttérképek miatt a program mérete is megnőtt: ~103Kb.Letöltés: http://sazabi.uw.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobil flották
- Suzuki topik
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest