Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Lagoznak a szerverek? Folyamatosan kidob, nem tudok végigjátszani egy meccset sem.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Lomha 8V #2193 üzenetére
Aki első 30 másodpercen 8 killt csinál, azt támogatni kell. Miért? Mert messze jobban játszik, mint te. Miért, tán ő járjon a sarkadba és nézzen téged, miközben lootolgatsz, hátha netalántán majd lőni is akarsz esetleg valamit?
Én biztos nem fogom a Tesco bevásárlós playereket nézni 10-15 percig, elég ha a saját idejüket pazarolják.
-
Jinxb1rd
addikt
Figy, én se ugrok a kútba, mert eltörne mindkét lábam, akkor ti miért játszotok randomokkal?
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem ez az Octane bejön. Szerintem van olyan hasznos, mint a Lifeline.
Rizikós helyzetbe nagyon durván el lehet vele húzni a csíkot, felhealelni, majd akár visszafutni. Támadni is erős, mert általában nem veszi észre az enemy az ugrást, nem hallják a lépéseket, aztán melléjük érkezve, megszórva őket spitefire-val azt se tudják fiúk vagy lányok.
Az meg, hogy az ultit a knockos playerek is tudják használni az epic, rengetegszer lett így megmentve haver biztonságos távolságban.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
markknight #2002 üzenetére
És ha a következő is ilyen szar lesz vagy leáldozz a játéknak?
Majd akkor kifizetem, ha lesz értelme.
-
Jinxb1rd
addikt
Maaaan... Thats why content is so important..
Hát nah... az meg nem jött.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
markknight #1806 üzenetére
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
AMD Power #1791 üzenetére
ha most csak szimpla játékkal és tanulással telnének a meccsek
Tanulással? Mit kell tanulnia annak, aki 1000 playert már megölt vagy nem tudom hány tucat órát beletolt? Erre lenne jó a ranked rendszer és aki tanulnia akar, tanulhatna a többivel. Ja, hogy az kitudja mikor fog még jönni...
Szimplának tényleg szimpla, én már rá is untam...
Új hőst is helyből megtudom venni apex tokennel. Full értelmetlen ez a battlepass, nem tudom hogy gondolták. Lehetett volna bele tenni több skint (és itt olyan skinre gondolok, ami tényleg is ér valamit, nem paintben megfeshető textúrákra), kivégzés animációkat, menüzenét, ugrás zenét, hudot, akármit ki lehetett volna találni. Nem, pecséteket kapsz meg plusz xp-t.
Jól indítottak egy copy+paste játékkal, de úgy látszik eddig tartott a lendület, amit nagyon sajnálok.
Ui:
Ja és tényleg, crafting materialt sokkal többre értékelnék bárminél, mint ami a battle passban van. Szerintem 100 meccs óta 55-ön vagyok és nem tudom Gibltaltárnak megvenni az ulti kill számláját 5 craft híjján. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
gyuribácsi88 #1692 üzenetére
Kell a tartalom, mert egy 18 perces játékról beszélünk, nem 40-45 percesről, mint a pubg volt.
Érzésre a pályaméret inkább egy aréna, mint sziget. Ezzel egyébként nem is lenne baj, ha több pálya lenne. -
Jinxb1rd
addikt
Lassan kezdem azt érezni, hogy az Apex elvérzik. Tényleg egyre több a cheatergyanús esemény, rangsorolás is már nagyon kellene, mert egy kör alatt találkozol a hétvégi kocaplayerekkel meg az élettelen senkikkel is, a játék pedig repetitív, kezd unalmas lenni... Nem lesz ez így jó.
Ezenkívül haveromnak végre megvoltak fixálva a crashei, most megint előjöttek. A mási haveromnak is. Szóval egyelőre azt se lehet mondani, hogy legalább stabilabbá kezd válni a játék a lassabb tempó miatt, mert ezek szerint nem.
-
Jinxb1rd
addikt
Oké, de van itt egy csomó hülyeség is sokszor megosztva, illetve nem tudom hanyadszor van írva valami időpont, hogy akkora jön a Battlepass. Minek?
Írták hogy ülnek még rajta és dolgoznak rajta. Nem hiszem, hogy két napig akarnak rajta még dolgozni. Még legalább 1-2 hét.
-
Jinxb1rd
addikt
Lesznek itt valós infók is vagy az összes fakegyár kreálmányokat megkapjuk? Csak kérdem...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
stickermajom #1390 üzenetére
Köszi. A beböffögéseknél egy ilyen linket sokkal többre becsülök.
Örülök, hogy a tankok kapnak egy kis buffot.
-
Jinxb1rd
addikt
Nah, találkoztunk az első cheaterrel.
1v3-ba jött ránk, leszántotta két teamtársam egyből, én meg próbáltam okosba megölni. Majdnem happy end lett a vége, egy hit kellett volna, hogy kimúljon...
-
Jinxb1rd
addikt
Giblaltar esetén csak akkor adom oda, ha fullos az ultim.
(#1321) regener
Wow, komolyan, még videó is van erről. ok.Én egyébként azt hittem, hogy úgy töltődik az ulti, hogy felveszem-kidobom-felveszem-kidobom. Mert láttam hogy így 1%-kal mindig nagyobb.
-
Jinxb1rd
addikt
Tegnap a randomunk a haverom Mirage karaktere által kibocsátott decoy-hoz mászott oda, hogy szedje fel.
-
Jinxb1rd
addikt
Tudom ultikat írtam a hozzászólásom elején, de Pathfindernél a kis képességére gondolok, nem az ultijára.
Lifeline-nál ezt nem tudtam, hogy ilyen van, Jó tudni.
De ha már szóba jött, akkor lehetne az, hogy a robot automatikusan követi azt a teamből, akihez a legközelebb van és hiányzik a hpja. Nyilván nem ugyanazzal a sebességgel, mint amivel mennek a karakterek, de kúszási sebességgel nyugodtan közlekedhetne szvsz. Vagy legalább ha valami perem szélén van eldobva, akkor essen le.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Wolteri #1280 üzenetére
Szerintem a legtöbb karakternél nem ártana egy minimális rework, például caustic esetében is hülyeségnek találom, hogy saját csapattársakat ugyanúgy akadályozza, illetve hogy a gáztartályok nem eltávolíthatóak (legalábbis én úgy tudom)
Bangalore-nál nem ártana, ha rögtön tolná az ultit, mert nem egyszer azért nem lehet ráfutni az enemyre, mert mire odaérünk még mindig a rakéták felrobbanására kell várni.
Gibraltar lett mostanság a kedvencem, mert neki erős az utlija, rögtön tolja és sebez rendesen. Védekezésre is jó, van amikor magamra tolom az ultit majd egy pajzsot és az enemy addig nem is tud megközelíteni én viszont nyugodtan tudok healelni.
Bloodhund-nak zavaros nagyon a látása ultiban, jobb lenne tisztábban látni az ellenfél aktív körvonalát is, amikor az össze-vissza mozog.
Mirage ultit át kellene dolgozni:
a) Vagy körvonalának folyamatosan kellene erősödnie, ulti után jobb lenne ha teljesen láthatatlanná tudna válni egy rövid időre.b) Vagy bármikor megszakíthatónak kellene lennie az ultinak. Mert nevetséges, hogy közben semmit se lehet csinálni, viszont simán le tudnak lőni ha észrevesznek.
Jelenleg úgy érzem, hogy az ultizni tényleg majdnem inkább hátrány vele, mint előny.
Pathfinder jobb lenne, ha messzebbre tudna hookolni és nem pont a guggolás lenne a megszakító gombja a képességnek.
Wraith ultijába továbbra is belemehetne az ellenfél, de sebezné a nem barát egységeket valamennyivel vagy kapnának debuffot egy rövid időre (pl lassítás).
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Mister_X #1229 üzenetére
Azért nincs bajod a random playerekkel, mert kb azonos szinten mozoghatsz velük, így fel se tűnik a különbség. Ha ezen felkapod a vizet, mert hogy ez nem így van, akkor te magad is tisztában vagy, hogy más szinten vagy mint ők, akkor meg szimplán kötözködsz.
btw a topikos sírásokkal kapcsolatban meg ne nekem rinyálj
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
callmeakos #1170 üzenetére
A starter pakk még úgy ahogy megéri de a másik tényleg röhejesen sok.
-
Jinxb1rd
addikt
Azért remélem nem lesz a season pass 3000 Ft-nál drágább. Bár semmi infó arról meddig tart, mit akarnak érte adni pontosan, megéri-e stb
-
Jinxb1rd
addikt
És a driver melyik crash problémát oldja meg?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Vismajor01 #1112 üzenetére
Igazából most gondolkodtam, hogy flankelésre is jó lehet az ulti, csak mindenki a legegyszerűbb dologra gondol elsőnek.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
stickermajom #1086 üzenetére
Szerintem abszolút felesleges karakter. A kör egyáltalán nem okoz olyan nagy fejfájást, hogy emiatt keljen külön egy hőst pickelni. A 30% gyorsulás lehet a problematikusabb a harcokban.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
AMD Power #1003 üzenetére
Ha elkezdenek hallgatni a communityre, szar lesz a játék. Én személy szerint nem láttam még rá példát, hogy a community jobbá tette volna a játékot, arra viszont igen, hogy szép lassan kivéreztette. Ők letettek valamit az asztalra, ami tetszett az embereknek, ezek után nyugodtan rájuk lehetne bízni a dolgot.
Az is feltételezhető, hogy azért csak a legendary skinek más modelűek, hogy elkerüljék azt a hatalmas bugtengert, amit a Fortnite és a PUBG előidézet ezzel. Remélem marad ez a szint a skinek terén (inkább textúrák változzanak csak meg) és azt se várom el, hogy folyamatosan agyonvariálják a játékot, mert búcsút lehet majd inteni a smooth, lag és bugmentes játéknak.
Én személy szerint pályákat tennék be és hősöket, map-ból kapásból az elején kettőt, mert elég kicsik. A mostaninak már minden zugát ismerem.
-
Jinxb1rd
addikt
Át lehet állítani amennyire szeretné az ember konfig fájlból vagy parancssorból. Nekem 62-ön van. Annyiban lényeges, hogy kíméli a videókártyát, hogy ne maxon, 100%-on fusson, mert az is crasheltetheti a játékot. Fix 144 nem hiszem, hogy sok embernek megvan
(#985) Csokishurka
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Csokishurka #977 üzenetére
https://www.altchar.com/games-news/588240/fix-for-apex-legends-pc-crash-without-error
Először az első felét próbáld meg. Ha ezután is crashel még error nélkül és kidob az asztalra, akkor próbáld meg a registry módosítást is.
Egyéb megoldások:
1) Fps limit beállítás, hogy a vga ne 100%-on pörögjön. Ez vagy vsync-cel vagy autoexec config fájlból
2) Origin in-game és értesítői, és egyéb overlayek (fps mutatók, discord stb.) kikapcsolása
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Vismajor01 #973 üzenetére
Miféle tapasztalatokat? Amikor valaki csak annyit ír be, hogy crashelt a játék, miközben 3 féleképp tud crashelni? Nekem milyen tapasztalat kell hozzá, hogy kiszopkodjam a kisujjamból, hogy melyik megoldást javasoljam neki?
Te leírtad, milyen jellegű a crashed? Nem. Csak mert ha nem alt + f4 szerű, error nélküli, akkor aztán próbálgathatod ezt a cikket meg járhatsz hozzá esőtáncot a fejeden pörögve, semmit nem fog segíteni.
(#974) Polllen:
Nem hiszem, hogy mindent kipróbáltál. A haverom, na ő tényleg mindent kipróbált és neki már nincs crash-e. -
Jinxb1rd
addikt
Most komolyan, belinkeltem egy megoldást, ami kettőből kétszer bejött, erre azt kapom vissza, hogy ezt már nem próbálom ki mert a) mert már mindent megpróbáltam (szokásos lustasági kamu) b) úgyis crashel majd ezután is (picsogás) stb.
És ugyanúgy... feleslegesen koptatom miattuk az ujjam meg keresgélek, de a sírás azóta is megy ahelyett hogy kipróbálnák az emberek és még én vagyok a tahó, hogy ez engem irritál?? Segíteni próbálok teljesen feleslegesen, mert az én 5 percemért cserébe ők nem képesek 1 percet rááldozni a dologra?
Ha crashelsz és nem tiszteled a játékostársaidat azzal, hogy megoldod, akkor ne játszál. Amíg ki nem javítják, ülj be a sarokba.
-
Jinxb1rd
addikt
Havernek megcsináltam mindhárom crash típusát. Ezt még próbáljátok ki:
https://www.altchar.com/games-news/588240/fix-for-apex-legends-pc-crash-without-error
Regisztrihez nem nyúlt végül, a szöveg első fele megoldotta.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Vismajor01 #921 üzenetére
Nem rátok gondolok, ha tényleg ezeken végigmentetek. A haveromból indultam ki, meg az Apex discord szerón található játékosokból, akik picit se próbálták ezeket megoldani. És biztos itt is van ilyen...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
hszilard666 #917 üzenetére
Tényleg látszik a konfigod. Egy csomó drága cucc, amit kevés ember használ és driver támogatásilag gyenge.
Elterjedtebb, megbízható hardvereket tartalmazó asztali gép. Problem solved, case closed.
-
Jinxb1rd
addikt
Van egy csomó megoldás a neten a crashekre. Amennyi energiát öltök a sírásba, már rég kigoogleztátok volna a megoldást. Szánalmas, hogy haveromnak is két crashtípusát én oldottam meg, mert csak picsogni képes, de férfi módjára megoldani a problémákat, azt nem.
De szeretek segíteni a csajoknak, szóval tessék: valakinek az oldja meg a crashét, hogy 6 magból letilt 2-őt, pl tipikusan az amd fx processzoroknál. Első találat google-n, havernak csodák csodája ilyen processzora van pont...
-
Jinxb1rd
addikt
Ha beírjátok az origin launcherbe a következőt, akkor megkapjátok a twitch itemeket (skin + 6 pack):
+twitch_prime_linked 1
A skin csak addig elérhető, amíg a paranccsal van indítva a játék. A packek viszont állandóak.
-
Jinxb1rd
addikt
Aki pedig a vért szereti érezni a szájában és nem a port, az engem vegyen fel pls.
PC, +18, okos, csapatjátékos embereket keres a kis társaságunk, hogy mindig meglegyünk 3-an.
Ne fagy ki minden második meccsen és top 50% jellegű player legyél.
Origin: JinxB1rd
-
Jinxb1rd
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
áhhhh. Látom, hogy megy a free trial a Prime-ból, de az említett kijelzőnél nem lép tovább, nem bírom összekötni.
Azt látom, hogy meg akarják terhelni a kártyám, ami nem sikerül. Hozzáteszem: a kártya adataimat tegnap töröltem a rendszerből! Akkor most mégis, hogy a fenébe terhelik meg a kártyát, mikor elvileg nem kellene tudniuk róla???Múltkor már megfogadtam, hogy ilyen büdös nyomorék összelinkelgetős rendszerrel többet nem fogok foglalkozni, nem tudom miért nem tartottam magam hozzá...
Ui:
Na már a bankom is felhívott, hogy mik ezek a tételek az amazon-tól. -
Jinxb1rd
addikt
Na jó, beszéltem velük, elvileg március 20-ig lesz free prime-om, ahogy lennie kellett volna, és a bankszámlám pedig nem lesz megchargolva. De tényleg, mi ez a rendszer, megnyomok egy gombot és automatikusan levon a kártyámról egy x összeget, rá se kérdez semmi. Úgy lettem még egyszer levonva, hogy azt kerestem hol tudom leállítani a membershipet. Nevetséges.
Régebben is már szívtam meg ezzel a kesze-kúsza összekötögetéssel. Én helyből tanácsolom mindenkinek, hogy inkább kerülje el, mert akár egy éves prime tagságot képesek csak úgy levonni rákérdezés nélkül.
-
Jinxb1rd
addikt
Nem tudom b+, elakarom indítani az ingyenes Prime-ot erre levon a kártyámról 3000 forintot EZ A BÜDÖS SZAR.
Vissza tudom vonatni a levonást?
-
Jinxb1rd
addikt
Ebbe a játékba is megvan az a betegség azért, hogy a játékfejlesztők úgy gondolták, hogy a full kezdő level 2-es embert olyan csapatba kell berakni, ahol megpróbálnának játszani értelmesen.
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem speciel a shroud féle fegyverek jönnek be. Sokkal jobban megéri a wingman, mert abból csak egy pontos lövés kell ahhoz hogy 45-öt sebez és kevésbé vagy sebezhető, mobilisabban tudsz mozogni két lövés között.
Közelharcra meg valamilyen soti vagy light ammo-s sms vagy assault. Ezek az LMG-k nagyon nem jönnek be, mert szórnak össze vissza.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
markknight #656 üzenetére
Starter, founder pack? :X
-
Jinxb1rd
addikt
A free prime nekem se működik. Egyszer ezt eljátszottam Fortnite-nál, azóta nem tudtam életre kelteni, mindig hibát írt ki. De mind1, lehet előfizetek egy hónapra, hogy kapjak pár pakkocskát
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
markknight #585 üzenetére
Valamit szerintem benéztél mindkettő kell hozzá. Lehet a teamtársad felvette a harmadikét, mielőtt lelőtték.
-
Jinxb1rd
addikt
Btw, nincs valami statos oldal, ahol már lehetne nézni a teljesítményünket?
-
Jinxb1rd
addikt
Btw, jobb lett volna különszedni a PC topikot a konzolostól.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
VágniValó #508 üzenetére
Lehetne benne egy oszlop, hogy milyen playstyleban játszik az illető: rush vagy survivor
Esetleg leírni, hogy skillben hova teszi magát egy 5-ös tartományon, pl 3-4 vagy 4-5. Esetleg k/d ratio.
Mert jó lenne ismerni pár idősebb arcot, akivel ha van rá időm lehet játszani és nem üt el a játékstílusunk. Jelenleg azt érzem, hogy nem lehet már a játékot soloban vagy duoban játszani, mert soloplayert kapunk harmadiknak.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Bennyboy #474 üzenetére
Ez a másik, amiért utálok randommal ugrani. Valamiért a játék úgy gondolja, hogy a független harmadiknak kell állandóan adni a jumpot, és az esetek 80%-ban nem tudnak jól ugrani és ez a másik dolog, ami miatt általában gyorsan megszívjuk, mert le kell válnunk róla és meg vagyunk zavarodva.
Vannak helyek, amik azt írják jobb a loot, de szerintem teljesen mind1, hova ugrasz. Ship-re is rengetegszer ugrottam már és sose voltam elájulva az ott található cuccoktól. A csapatnak max első és másodlagos fegyverei lesznek meg, de kiegészítők és minden más nélkül. De legalább fun.
Viszont ha megölsz egy másik csapatot, ott lesz pár jobb loot biztosan, és nem kell keresgélni.
-
Jinxb1rd
addikt
Ez így van, a csapatmunka, de főleg az együttmaradás kurvafontos, de a hozzászólása alapján nekem inkább úgy fest, hogy ő az, aki mindig lassú és le van maradva. Az én kis körömben ettől van ki a pöcsünk, hogy mindig le van rakva az enemy squad majdnem, de a harmadikunk 20 db light ammoért szopkodja a lőcst 10 méterre a kis 0.20-as k/d átlagával
Ott a pubg erre a célra, ott akár 40 percig is lehet gombázni a panelokban.
-
Jinxb1rd
addikt
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Ez a játék nem a bújkálásról szól, hanem az ölésről, méghozzá a gyors ölésről. Ha nem rendezed le az enemyt egy perc alatt, mindenki odacsődül és annyi. Ha bújkálsz az utolsó squad nagy valószínűséggel full gear up-pal és felpörögve fog legyalulni a picsába
-
Jinxb1rd
addikt
Barátaim közül páraknak van ilyen problémájuk. Egyeseknek folyamatosan, másoknak ritkábban.
Mindenesetre nekem ma 2x volt olyan bugom, hogy a karakterem lelassult és csak knock-olt ember sebességével tudott haladni. Ez nem a szerver féle slow motion lag volt, hanem szimplán a karakterem nem tudott futni. Második alkalommal meg kellett ölnöm magam és revive után normálissá vált
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Aventador91 #409 üzenetére
Mivel az Origo írta, nem tudom, hogy igaz-e... Ha az eddigi cikkeiket nézzük, akkor 5% ennek az esélye.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Aventador91 #364 üzenetére
Mert a Twitch szerint hány nem van? Kamuszagúnak tűnik, inkább más miatt volt ott kick
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Aventador91 #327 üzenetére
Szerencsére az Anthem veszély engem nem fenyeget.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
VágniValó #270 üzenetére
Nem értem még mindig, hogy mit kell nerfelni a shotgunon meg hogy úgy mi a bajod vele. Közelharcra van kitalálva, ha ott vagytok egymás pofájába, akkor mivel szeretnél lőni, sniperrel?
Még ha egy-egy lövések lennének az emberek, de ez nem igaz, mert még a legendás sotival is 2-3 lövés általában egy ember.
Nem fehér mellényben kell rohangálni, sisak nélkül...
-
Jinxb1rd
addikt
Van ebben a játékban valami alap rangsorolás vagy ilyesmi?
Mert kezdem úgy érezni hogy nehezedik a játék.
Unlockoltam mindkét karaktert, nagyon szórakoztató a lomha csóka is.
-
Jinxb1rd
addikt
Oké, már kezdődik, jól van...
(#205) xkoti:
Igen, csak elég nagy marhaságokat irkál néha, mert senki nem képes venni egy 600 Ft-os Tescos mikrofont, inkább a seggébe integráltat használja.
A kedvencem, mikor a class választó képernyőn elkezdenek beszélni az emberek, mintha abból bármit lehetne hallani.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Mister_X #191 üzenetére
Mert a havert valamiért azért dobja ki, mert Kanadából játszik. Soloba neki simán jól megy a játék. Amint velünk szeretne játszani, meccs közepén connection errorral kivágja a lobbyba. Próbálgatta átrakni a Data Centert, neki nem ment, ezért én is ki akartam próbálni az ő részére, ami azzal járt, hogy nem bírtam becsatlakozni a játékba, még a Data Center kiválasztásáig se tudtam eljutni, úgyhogy újraraktam a teljes játékot.
-
Jinxb1rd
addikt
Más most be tud lépni a játékba? Vagy amiatt nem fogok soha a büdös életbe tudni belépni, mert áttettem New Yorkra a Data Centert?
-
Jinxb1rd
addikt
Tárgytalan, elvileg megoldódott ezzel.
A változatosság kedvéért a nettel is valami problémája van.
Gentlelelele:
Ez elvileg, de meh. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Szeszkazán #174 üzenetére
Ja akkor semmi, attól még messze vagyunk.
======================
Btw, egyik haveromnak folyamatosan kifagy a játék az AMD gépével ezzel:
Bárkinek bármi tippje lenne, szívesen vennénk. Repair megvolt, minden low nála, overlayek kikapcsolva.
======================
Más:
Játékostársakat keresek PC-re. Lehetőleg 18+, barátságos fazonokat, akik a felső 40%-ba bele szoktak azért tartozni skillben.
-
Jinxb1rd
addikt
Jah és tényleg. Kérdés, hogy ez miért kell ehhez a menühöz pár percet várni.
Meg most ha kiválasztok valamit, azt meg fogja-e őrizni. Nekem a Belgiumot mutatja legjobbnak 29-es pinggel.
ui: Most próbáltam és megőrizte a beállításokat. CSak azon gondolkodom, hogy Belgium messzebb van, akkor miért jobb ott a pingem, mint Frankfurtnál.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Carlos Padre #114 üzenetére
Fortnite topikban több technikai kérdés szokott érkezni konzollal kapcsolatban, mégse jutott eszembe még egy kicsit se, hogy emiatt rinyáljak. :]
-
Jinxb1rd
addikt
Haverom AMD, ő sokszor kifagyott. Mondjuk más játék közben is kiszokott. Egy haverjával játszottunk, ő arra panaszkodott, hogy a black ops 4 mediumon jól fut, ezen meg nincs meg a 60 fps.
Tuti vannak hardwerek, amikkel most még nem tökéletes a játék, érdemes kicsit várni. Nekem speciel teljesen jó, hál istennek.
Btw, akinek van basic origin acess, kap 1000 coint, amiből instant tud venni egy játékost ha akar. Meg kap egy fegyver skint is, bár azok egy játékban se szoktak lenyűgözni.
-
Jinxb1rd
addikt
Pár utóbbi game kicsit már lagolgatott. Lehet nagyon sokan játszanak?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
hunmarkov #48 üzenetére
Az én gépemmel 60-90 között mozog. :/ De még biztos lesz ez optimalizálva, nvidia oldal felől is.
Btw, nekem nagyon bejön. Black Ops 4-gyel is játszottam, már az is tetszett, csak az ára nem. Viszont ez a játék ingyenes, nagyon hasonlít rá, szerencsére a hud sokkal jobb, letisztultabb és átlátható. Bele van keverve egy kis Overwatch is tényleg. Szóval én ezt a játékot tuti tolni fogom, nagyon adja, vannak benne új egyedi ötletek is. Például nagyon tetszik, hogy ha ki is nyírnak, de a csapat lehozza a csapatharcot, akkor fel tudnak éleszteni, ha kiszedik a hulládból azt a bigyót és elviszik egy állomásra. Ergo nem kell végigvárnod, hogy a csapat többi tagja elhulljon vagy megnyerje a játékot, vissza tudsz jönni játékba.
Azt viszont itt se tudom amit a Black opsnál: az első és második slotban lévő fegyvert meg lehet cseréltetni valahogy? pl, azt akarom hogy az első slotban közelharci fegyó legyen, mondjuk shotgun.
-
Jinxb1rd
addikt
Én játszottam a pubg-vel, ami jelenleg egy kalap egyhites, kempelős-hajolgatos szar, manapság tolom a fortnite-ot, amibe mindig kerül valami bug vagy lagoznak a szerók. Ráadásul egyre több benne a bob, ami már egyáltalán nem az én ízlésem, mert nem Simezni akarok vagy tyhcoon-ozni, hanem ölni.
Kicsit olyan, mintha a Black ops 4-et meg Overwatchot összegyúrták volna. Mivel mindkettő tetszett, most nagyon izgalomba jöttem a Doc videója alapján, már töltöm is lefele és talán streamelek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Új PS5 Fortnite Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- PlayStation VR2
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest