- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz
markknight #9398 üzenetére
A pálya jó lenne, de indokolatlanul nagy. Emellett kevés a loot és folyamatosan lag tenger a játék...
-
sirszevenap
addikt
válasz
markknight #9398 üzenetére
Gaea a bolygó.
-
markknight
veterán
válasz
kispal87 #9397 üzenetére
Nekem ez az Angel City atmoszféra nagyon bejön, még 2021-ben írtam, hogy szeretném a játékba, úgy tűnik picit többet kellett várni
Bolygó az amúgy az angelia vajon? És itt nem egy valami a tenger közepén hanem mellettünk ott a város, na ilyen utcai pálya egyébként még nem volt.
-
kispal87
aktív tag
válasz
markknight #9396 üzenetére
Nekem kivételesen működik, de az új pálya irtó sz*r...szerintem.
-
markknight
veterán
-
-
markknight
veterán
Kijött az update megint nem megy a játék. Hogy a szrba nem tudják ezt 5 éve megoldani?!
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #9392 üzenetére
PC-n nem is volt.
-
Gebriel
veterán
Üdv!
Van lehetőség a crossplayt kikapcsolni pc-n?
Köszi -
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #9383 üzenetére
Én játszogatok vele kb minden nap, de kb ennyi. Battle Royale mód nálam leves, BP-t nem veszek, tolom ezt a mixtape playlistet, lövöldözök 2-3 kört majd bezárom. Szóval eléggé ledegradálódott az egész.
-
Mezcal
addikt
Legalább nem kell kipörgetni a BP-t ezentúl.
-
chungee
addikt
-
Bennyboy
őstag
Én tolom néha de a helyzet változatlan. Randomokkal full coinflip a játék.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Vismajor01 #9383 üzenetére
Az asszonnyal
-
Vismajor01
addikt
Hú de halott ez a fórum
Nem kjátszik már senki ezzel? Akkor mivel játszotok?
-
chungee
addikt
válasz
Vismajor01 #9381 üzenetére
Megvettem őket évekkel ezelőtt...
-
markknight
veterán
válasz
sirszevenap #9379 üzenetére
Sajnos ez ezzel jár, másnak ugyanígyüűrítették a libraryjét. Sajnos felháborító.
-
Mezcal
addikt
Aim hackes csaló csalt le, egyedül hozta a meccset. Minden lövésénél gyorsan rángatózott a fegyvere. Nem tudom, min tolta, mert nem pc-t írt, csak egy kontit mutatott
-
sirszevenap
addikt
Ez a rendszer indokolatlanul szigorú, ha tényleg úgy van ahogy mondjátok. Nekem haveromat 3. retardozás incidense után is csak 1 hónapra bannolták. Írták, hogy ez volt az utolsó, utána perma. Tele van skinnel, heirloommal, most már befogja. Persze ott vannak azok is akiknek minden mindegy és csak önteni fogják a sz@rt magukból a 20. smurf accon is, de ha már a felét lekussoltatták már megérte. Casualban mindegy, ott kaphatod shroudot is magad mellé ha úgy van, rankeden meg vagy nem érnek utol vagy elhúznak hamar mellőled. Szerintem sok vizet nem zavarnak. A hobbista smurfök akik valóban skillesek azok már inkább bosszantóak.
Egyébként voice-t lehet némítani persze, de chatet nem tudom pontosan. Aztán van aki a chatet tudja ignorálni, van aki reportol.
-
ssgk
aktív tag
válasz
markknight #9374 üzenetére
Jo de ezeket ki lehet nemitani azon nyomban es jatszani tovabb. Az hogy hatraltatott mert egyedul hagyott fuggetlen attol hogy toxic is. Reg nem jatszottam nem tudom, hogy van-e mar chat mute mert regen nem volt (ami marha nagy baromsag EA/Respawn reszerol)
-
markknight
veterán
válasz
sirszevenap #9372 üzenetére
Rettenet elviselni a sok rentelőt amikor ott anyáznak neked, mert hülye módjára rambónak hitték magukat, téged meg árnyéknak. Marha sok ilyennel találkozom, nagyon unom.
-
ssgk
aktív tag
Rankedbe nem szurnem a chatet es voicet. Lehessen nemitani igy ha valaki zavaro meg van oldva. Aki meg funbol jatszik ott a casu.
Masreszrol ossze vissza osztjak a bant teljesen random. Regi mainem perma bannolt lett (amire kaptam "2 useless noobs"-volt.) Es ezt most is leirnam (ha nem hagytam volna abba ezt a jatekot).
Masreszt meg ingyenes a jatek igy minden bannolt (ha fizetos lenne akkor is valszeg) smurfolni fog ami megjobban elrontja a jatekelmenyt mint ha valaki toxic. -
sirszevenap
addikt
válasz
Vismajor01 #9371 üzenetére
Mondjuk a perma indokalatlan egyetlen egy eset után, de egyébként helyes. Két különálló dolog. Ki kell írtani mind a toxic embereket mind pedig a cheatereket. Mivel a toxikus viselkedést sokkal könnyebb detektálni, így jobban is hullanak. Én is káromkodom magamban, de le nem írom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nagyon nem pörög a topik, de ezt azért érdemes átfutni, hogy milyen cheat téma bukkant fel.
-
Rage47
veterán
Pár év kihagyás után megint játszok vele. Régen valahogy értelmesebb játékosok voltak, összejátszottunk randomokkal meg ilyesmi, most meg a többség csak rohan, pörög, megy mindenfele, mintha DM lenne. Sztem a crossplay nem tett jót neki. (PS4)
-
válasz
Vismajor01 #9364 üzenetére
Oké, örülök, jöhet bárki akárki, én nem játszom manapság sokat, (sok meló
) de vannak a szerveren akik tolják napi szinten, írj nyugodtan, vagy lépj be hangra és biztosan megy valaki..
-
spleenszuru
őstag
válasz
Mr Bond 007 #9362 üzenetére
Igen, sajnos így van. Pontosabban az EA felhőben van, abban, amivel össze volt kapcsolva a Steam, de már nincs.
Ráadásul 6 hónapos időzárat tettek az EA-Steam kapcsolatra ,addig vissza se tudom állítani az előzőt.Supporthoz 3 napja nyitottam ticketet, még csak egy visszaigazoló e-mail sem jött, hogy na dolgozunk rajta, vagy bármi.
Nevetséges egy banda.
A crossplay bevezetésével amúgy rengetegen így jártak, elbuktak több ezer dollárt, és órát.
Mivel magyarázat senkinek nem jött, hogy ne válasszák szét az accountokat, különben minden oda. -
Mr Bond 007
őstag
válasz
spleenszuru #9361 üzenetére
Steames játékok felhős mentései a steam tárhelyeden lesznek.
Itt: [link] (ha be vagy lépve a böngésződben a steam fiókodba)
Apex viszont tudtommal a saját szerverein tárolja a progresst. -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Pontosan hova menti a progresst ez a játék, ha Steamen van meg?
Melyik felhőbe? EA?
Összekapcsoltam a Steamem az újabb, jelenleg használt EA fiókommal, és minden progress eltűnt, skinek, stb.
Ezelőtt a régi, már nem használt EA volt a steammel összekapcsolva, de mivel nem használom, azt kivettem belőle.
Ezek szerint az Apex abban a régi EA accountban lehet?
Miért ilyen béna ez? Gépen nem kellene tárolnia egy mentést, majd megkérdeznie, melyik- mentést akarom, és akkor aszerint szinkronizálja magát az új EA fiókba?Köszönöm előre is. Asszony ideges, 1500+ órája van oda, meg nem kevés pénze.
-
heihachi
addikt
Ha van olyan aki PC-n tolja es bronzban van es unja az agyhalott randomokat, az dobhatna egy privit
Nem erdekel, ha sose jutunk ki bronzbol, csak valami ertelmet jo lenne belevinni a jatekba.
-
válasz
sirszevenap #9356 üzenetére
Te hogy állsz, vagy nem tolod már? Ha igen gyere csatlakozz hozzánk.
-
sirszevenap
addikt
Na ebben a seasonban kíváncsi vagyok hány master lesz! De még a diamondra is!
-
válasz
markknight #9354 üzenetére
Körülbelül fele annyi játékos van esténként is a steamen, mint szokott. 2.8m játoksból 60-70% a rokkie meg bronzba van.
-
-
Csak én játszom már ezzel a játékkal? xd
Már én sem sokat, viszont örülök hogy látható a fejlődés
szezon 7-be kezdtem.
-
chungee
addikt
Mérhetetlenul mérges vagyok erre a ranked challenge-re
Challenge alatt semmi sem jön össze de challenge után egyből win és ezt eljátszotta 3-szor, összesen kb. 500-600pont ment a levesbe és nem tudok rank-ot lépni
-
markknight
veterán
A cross progress popup feljött már valakinek?
-
Mezcal
addikt
Tetszik az új kari, gyors és frankó a prot töltője.
-
Már is van 3 játékos xd 105 nap uff..
-
Mikor végre kapok egy igazán jó társat, sőt sokkal jobbat, nincs megállás, olyankor elegen vagyunk ketten
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sz.atesz89 #9340 üzenetére
Nincs cross progress a játékban.
Sajnos újra kell kezdenie platform váltásnál. -
kispal87
aktív tag
válasz
sz.atesz89 #9338 üzenetére
Úgy tudom nem lehet átvinni sajnos.
-
sz.atesz89
tag
Helló!
Tudnátok abban segíteni , hogy eddig Xboxon játszott egyik ismerősöm most vett egy PS5-t , hogy tudná áthozni az felhasználóját, hogy nem kelljen mindent újrakezdenie, pénzt is tett bele bőven nem akarja hogy elússzon. Köszönöm előre is.
-
chungee
addikt
Hol a hiba?
[link]
-
válasz
sirszevenap #9334 üzenetére
Amikor iszok 1-2 sört akkor viszont empatikus vagyok [link]
-
chungee
addikt
Az event ma rajtolt, kis nosztalgia WE map
-
válasz
markknight #9332 üzenetére
-
markknight
veterán
Na mi van Apex Legendák? Senki nem játszik ezzel a gémmel? Jöttem nézni mit szóltok a holnapi eventhez
Érdekesek ezek a skinek, lassan meg se lehet már mondani, hogy ki kicsoda
-
Cranium
tag
Sziasztok, nehany eve bannoltak apexrol, mert feltortek az EA fiokomat, es cheateltek a jatekban. Azota visszaallitottam a jelszot, szerintetek ahhoz hogy ismet tudjak jatszani, masik e-mail cimrol tudok elkezdeni jatszani? Vagy ez IP ban lehet? Igazabol csak haverokkal szeretnek jatszani.
Supportnak irtam de csak jelszo visszaallito emailt kuldtek, szoval zsakutca.
-
Bennyboy
őstag
Meddig tart még ez a szezon?
-
ADAM1337
nagyúr
Elég ígéretesnek tűnik ez a revenant buff/rework.
Megint újra éledhetnek vajon a Rev-tane duok ?Más PC-n 884 ezer master van kicsit belassultunk a szeazon végére.
-
Polllen
nagyúr
válasz
sirszevenap #9317 üzenetére
Mint kiderült, kijött egy frissítés és az EA play nem kezdte el leszedni, miután kiléptem a játékból. Újra kellett indítani.
-
válasz
sirszevenap #9317 üzenetére
A steamen most is 251.000 ember van játékban.
-
Polllen
nagyúr
Ezt a játékot játsza még valaki?
Ma hosszabb kihagyás után elindítottam és nem talál meccset, péntek este...
-
válasz
sirszevenap #9309 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
válasz
sirszevenap #9305 üzenetére
Én 399 meccset mentem, mire meglett, nagyon büszke vagyok rá, megszenvedtem érte, nem bujkáltunk, volt hogy igen, azért nem ez volt a jellemző, volt hogy szintet estem vissza, de nem is tudsz mindig kempelni, sokat mentem soloba, vagy hogy a 3. random volt, most az utolsó 2 napban lett egy normális csapat, jobban mondva kettő. Így jobban haladtunk, mikor van kommunikáció.
-
ooooobi
senior tag
Szerencsére nekem is sikerült lejönnöm az apexről pár hónapja, most diablo 4 farm van helyette
pedig még heirloom shard is kiesett a vége fele, azt se változtam be semmire.
-
markknight
veterán
válasz
gyuribácsi88 #9296 üzenetére
Én is elengedtem, ki tudja mióta. Valamelyik nap elém dobta a twitter, hogy mi van a store-ba azt látom, hogy az a kva márvány wraith már a 77. recolort kapja. Példátlan lehúzás, a sok ostoba meg veszi mint a cukrot..
-
sirszevenap
addikt
válasz
sirszevenap #9304 üzenetére
...akik eddig minden szezonba és splitbe predek voltak, most meg szenvednek a masterba, rogue 77 ezer LP-be van és master, sztem nehezebb prednek lenni most mint valaha.
Hát épp erről beszélek... Tobzódnak az emberek Masterban, soha nem látott LP a Predator, és csak nő és nő. Aki lemaradt, meg kergetheti... De a Master! Na abban mindenki ott lehet. Nem tudom már másképp leírni.
-
sirszevenap
addikt
De nincs olyan pontozás ami mindenkinek jó.
Ez így igaz. De itt az a nagy probléma, hogy ugyanúgy Masterban flangálnak olyanok, akik a Goldból sem voltak képesek kimászni előző Seasonben, mint az, aki Diamond volt.
Természetesen simán meglesz nekem a Master most, de koránt sem vagyok odavaló. Diamondba amikor akartam el tudtam jutni eddig is, de Diamond III környékén már mozdulni nem tudtam.A Master eddig a nagyon jó játékosok ligája volt, a Preda meg a kivételesen jóké. Most a Master mindeki ligája aki csak képes naphosszat bujkálni, a Predator meg kb. egyszeri játékos számára elérhetetlen szint lett. (100k+ LP... Jézusom.) Hol jó ez?
Következő seasonban meglátsz egy master trailt és fogalmad sincs, hogy ez egy szorgalmas gold (vagy akár silver) játékos, vagy egy olyan, aki körbehugy0z.
Azért nem mindenki bujkál. - Nagyobb pénzt tennék rá, hogy a többség de, próbál.
-
válasz
sirszevenap #9302 üzenetére
Azért nem mindenki bujkál, és kempeli végig az egész meccset, én 270 meccset mentem eddig, rookie 1-be rakott a besoroló után, gold közepéig mentem soloba, azóta meg csapatba leginkább, és még mindig plat 2-be vagyok 200LP kell a plat 1-hez, persze én nem vagyok egy jó játékos, de lehet harcolni az utolsó 9 csapattal is, bár az sem mindig jó, mert addigra nagy része pirosba van, jó felszereléssel. De nincs olyan pontozás ami mindenkinek jó. Nem jó az embereknek semmi, ha túl jól halad az se jó, ha nem az se, ha valaki jó, akkor a végén úgy is ott lesz ahová való, és ott lehet rajoskodni, akik eddig minden szezonba és splitbe predek voltak, most meg szenvednek a masterba, rogue 77 ezer LP-be van és master, sztem nehezebb prednek lenni most mint valaha.
-
sirszevenap
addikt
válasz
ADAM1337 #9301 üzenetére
Az meg van bőven, mert a splitet is eltörölték. Van egy sanda gyanúm, hogy tudatosan van ez. Igaz még csak Diamond 2-ben vagyok (különösebb megerőltetés nélkül), de emlékeim szerint Plat 3 óta nem kapok semmi féle bonust, csak a pucér placement pontot. Totálisan mindegy mennyit ölök. Ezek szerint az MMR-em magasabb mindenki másénál akit ölök, tehát a grindolt gold rég előttem van, aki egy álló dummyt sem tud ellőni valójában.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sirszevenap #9300 üzenetére
Jah teljesen broken, minden gold és silver is megtudja szerezni a mastert erőteljesebb kihivás nélkül csak idő kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...