- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
válasz
chungee #9225 üzenetére
Nem hinném. A konfig fileba kerültek új sorok is. Plusz én nagyon régi konfig filet használtam. Sokkal smoothabb a játék, és azóta elég jókat megyek. Pedig úgy kezdtem el babrálni, hogy keltem feküdtem. Már 1 alatt volt a KD, mert tényleg csak haltam. Vannak szopóbb szeriàk, de ritka mikor kill nélkül jövök ki. A társak a nagyon lehúzó tényezők, és sokszor azon bukik a dolog.
...és az omniózus társak, akik tényleg semmit nem tesznek hozzá.
Sokszor, sok esetben ezen bukik a dolog. Egy-egy szerencsétlen közelharc, és hiába tolom szarrá a két teamet, 6 ember azért sok. Egy túlélő rám lehell, és ki is fingottam. Az ilyenek meg elsőként fekszenek meg, vagy egy 1 hites enemyt nem tudnak shotival eltalálni.Szóval mondhatom, nekem bejött ez a dolog. A társak, akiket kapok, azok talán még szarabbak lettek. De így is fényévekkel jobb a játék. BTW, only casu. A ranked system egy trash, nem eröltetem.
-
pucz
senior tag
válasz
chungee #9214 üzenetére
Az internet sötét bugyrában, egy ember (mint Tufi
) szét boncolta a játékot, és az írta, hogy a matchmaking lát mindent, és annak függvényében tudja erővel manipulálni a játékod. Meg rá nézett egy ismert streamerre, és neki sok órányi játék után is olyan volt a statisztikája, amit a szerver gyűjt, mintha most lenne az első indításod. Ezért kapnak agyhalottakat a Streamerek legtöbb esetben.
Más:
Próbálom kihúzni a passt, de már nagyon hányingerem van a játéktól. Mostanság ennek függvényében el voltam a TV-vel. Pláne hogy meg találtam a trükkjét, hogy élvezzem a 4K HDR filmeket a legegyszerűbb módon.
A zasszony takarít, mondom megyek addig pár kört. 2 team, egy hely. Mi landoltunk elsőnek, mi voltunk előnyben. A csapatommal közel 2K damaget osztottunk ki a másik csapatra, és egy knock se volt. Mi, mind a hárman megfeküdtünk párszáz damagetől. Az egyiknek volt 340 valamennyi damage, 2 killre. a Másik 160 pár damagel aratott egy killt. Alap pajzsok, egy embernek volt lila shieldje.
Próbáltam a Warzone 2.0-t a napokban. De az meg annyira alsópolcos számomra, hogy iszonyat. Arról nem beszélve, hogy úgy nézett ki mint egy vödör moslék, még sem volt meg a 100 FPS-em sem.
Továbbra is keresem az alternatívát. -
-
markknight
veterán
válasz
chungee #9020 üzenetére
Szégyelhetik magukat. 2022-re ígérték, aztán még nekik állt feljebb, hogy a twitteres Apex fanoldal kirakta, hogy wtf. Gyalázat, hogy már millió játék megcsinálta, hiába takaróznak az átjárhatatlansággal meg a sok gonddal. Ameddig a sz@ros battle pass meg a skinek ugyanannyiba kerülnek mint Fortnite-ba, addig szeretném elvárni tőlük ugyanazt a minőséget. Nem igazán érdekel, hogy a Jedi Survivort fejlesztették, meg azt se ha kicsi a csapat és csak 30-an vannak.
EPIC oldalon a Fortnite-hoz a next gen patch a PS megjelenésekor day 1 már kint volt! Ezek meg tavaly tavasszal begurítanak egy köztes megoldást a konzolosoknak.
-
válasz
chungee #8768 üzenetére
Mentem még azóta 3-at
de most azt érzem, be is fejeztem megint egy darabig, aztán nem tudom holnap mi lesz, de nincs idegzetem ehhez a játékhoz már, utolsó meccs, 2 csapat van velünk együtt, utolsó kör kezdete, mikor már szinte csak közel harc van, rám jött az utolsó csapat, kettőt knokkolok, a harmadikat töröm, de közben engem is knokkolt, már semmi élete, erre a társam, vagy 50 méterre a kör szélén, üldögél és sniperezik, és mind a két társát össze tudta szedni az ellenfél utolsó tagja, olyan ideges lettem, hogy a tápot kapcsoltam le a gépen, mind1, azt hiszem, olyanoknak való ez akik nem idegeskednek egy játékon
Vagy ha esetleg egyszer lesz egy állandó fix csapat, mert randomokkal semmi értelme.. -
törölt tag
válasz
chungee #8673 üzenetére
De ez már több szezon óta így van, csak max nem írta ki. 10-ből kb 8 esetben nekem is vagy a társaim gyengébbek, vagy 2-3 szinttel magasabb a lobbi. Silverben vagyok, de látom a dia, meg master trailokat, és néha még egy-egy pred is becsúszik.
Gusztustalan ez a MM mert a gyengébbeket, mondjuk dia alattiakat, simán betolja húsnak, hogy a felső pár százalék, köztük a content creatorok, jó meccseket toljanak. A pórnép meg le van szarva. -
shotika
őstag
-
törölt tag
válasz
chungee #8237 üzenetére
Köszi, hát ja, csak sajnos ezek nem rajtunk múlanak
De igaza van marknak is, hogy nagyon pénzszagú az egész biznisz, és nem is ez a baj önmagában, hanem hogy sok a felesleges sallang, a lényegről, meg elveszik az energiát/pénzt/embert.Én azért még bízom benne, hogy előbb-utóbb felveszik a helyes irányt. Leakelték, hogy a kövi szezonban jelentős változások lesznek a ranked rendszerében. Az nem derült ki, hogy mik ezek a változások pontosan, de nagy dobásra készülnek, úgy néz ki.
-
válasz
chungee #7635 üzenetére
Az miért van, hogy nálam soha nincs "szerver" probléma? Bármelyik szervert választom, soha nincs gond.. Én utoljára a 9. szezon frissítésnél tapasztaltam, mikor nem lehetett aznap játszani, azóta soha, igaz, nem tudom van-e köze hozzá, de én minden frissítésnél törlöm az egész játékot éj újra rakom. De akivel játszom manapság, azoknál sincs probléma.
-
markknight
veterán
válasz
chungee #7610 üzenetére
De ez egy tavalyi hír nem? [link] Vagy eddig miben segített be? Mi máson dolgozott eddig a Dice ha nem a Battlefielden? A Respawnnál meg gondolom egyedül is ki tudják találni, hogy milyen skinek érkezzenek a játékhoz vagy már ehhez is management kell?
btw: Azok a szerencsétlenek akik update után vettek lootboxokat és véletlenül a következő eventből húztak egy bug miatt skineket, azoktól elvették a cuccost és semmilyen kárpótlást nem kaptak.
-
pászka
tag
válasz
chungee #7581 üzenetére
Én sokat játszom este van hogy éjjel 1-ig nyomom, és majdnem mindig randomokkal. Az a tapasztalatom hogy hétvégén napközben, és délután, nem igazán jó játszani mert gyerekekkel és olyan csapattagokkal rak össze a rendszer akik szanaszét ugrálnak. Tegnap is kiosztották nekem az ugrást miután kijelöltem hova megyünk és leugrottam, ment mindegyik a maga feje után, hárman tök más helyre érkeztünk. Persze őket lelőtték és utána nyomogatták a gombot hogy szedjem össze őket.
-
törölt tag
válasz
chungee #7559 üzenetére
1008 -as szinten nyitottam, kb 2 vagy 3 héttel ezelőtt. Nagyjából valahol 450 és 500 pack között volt, amit addig nyitottam. Nem számoltam, csak saccra mondom.
(Death Hammer lett belőle)Mondjuk szerencsés napjaim voltak, mert közvetlen utána volt a halloweenes event, ott a BH és a 301 lega skinek kivételével, az összes legát nyitottam, azt hiszem 20 eventes packból (2x vásároltam) + caustic trackerek, amik szintén kellettek.
Valamint utána nyitottam még egy Ash lega skint, az új szezon kezdetén, a lega BP packból, azt hiszem lvl3. -
markknight
veterán
válasz
chungee #7213 üzenetére
Le volt írva a website-ra, hogy NEM térnek vissza a cuccok és régen azt az illúziót keltették a felhasználóban, hogy aki megveszi BP-t, arra majd féltékenykedve fognak nézni azok, akik nem vették meg és már nem is tudják.
Konkrétan valami ilyesmi bele volt még a szövegbe fogalmazva, hogy vásárlásra ösztönözzenek téged. Egyrészt, ez átverés, másrészt pedig a Respawn is volt olyan hülye, hogy a legend zenéket egy collection event alatt adták ki (pathfinder zene, lifeline zene = Iron Crown event)
A Fortnite-ban már 3-4 oldalon fut a shop, mi meg egy hétig bámuljuk ugyanazt, de a charmok legalább naponta cserélődnek.. kösz a semmit.
Szóval most az fog jönni, hogy feltöltik a régi BP-s skinekkel a shoppot, hogy azért annyira ne kelljen megizzadni a designer csapatnak + legyen jó sok pénzük, miközben az aktuális BP semmit nem ér és a collection event skinek is egyre szarabbak.
-
törölt tag
válasz
chungee #7090 üzenetére
Részemről a kerpa az még szoszo. Mert ugye 3 oldala van, és nem is kell érte harcolni. LL kerpa mondjuk tényleg más, az magántulajdon. De én cargo botot lőttem, tehát megdolgoztam érte. A világon nincs olyan, hogy azt más viszi. Max ha odaadom.
Hálisten mondjuk nálam se sűrűn fordul elő, hogy "kifosszanak" de ez azért is volt különösen idegesítő, mert rankeden történt, és ott még kilépni sem tudok, hogy otthagyjam őket a f*szba.Egyébként halvány sejtés csak, de az nem lehet, hogy rankeden jobban odafigyelnek erre a ki mit szól be dologra?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
chungee #5226 üzenetére
Én költöttem rá (egy bő 10-est, ami még annyira nem sok, de hogy a gépre mennyit költöttem kb. csak emiatt, az már egy másik történet; i7-3770/R9 290X-->R5 2600/RX 580+lap+RAM-->R5 2600/V64 Nitro+-->R7 2700/Vega 56, új lap (kettő is, bár ott a másodikat azért, mert benéztem valamit)-->R7 2700/1080 Ti, oldalvágányon egy SS 4H fejes, meg egy új egér, ami szintén egy húszas), aztán mégsem vágyom hetente új mapra meg új legendre és 23 eventre. A advanced movementes gameplay miatt ürült a zseb (ennyi Quake után ez már alapkövetelmény egy FPS-nél, hogy huzamosabb ideig lekössön), krumplifarm ide vagy oda.
Csak azt nem értem, hogy pl. a duo rankedet miért kellett kivenni? Vagy a solo módot. Ha egy játékmódhoz már megvan a kód, minek deaktiválni (a limited time eventek kivételével)?
Igazából szerintem ami ebbe a játékba kéne (a szerverpark upgrade-en kívül):
1) kibővített firing range a KC és WE néhány "közismert" épületének másával, hogy a movement trükköket is normálisan lehessen, "tét nélkül" gyakorolni, netán botokkal kiegészítve
2) spektátor slotok a szervereken
3) duo ranked és solo mód vissza
4) hatékonyabb anti-cheat
5) movement nerf visszafordítása a régi állapotokra (pl. bunny heal)
6) netán egy rendes, filterekkel ellátott szerverkereső (ha már Quake Live szinten van, bőven jó)
Ezek nem tűnnek teljesíthetetlen, nagyravágyó dolgoknak imo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart