- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
-
pászka
tag
Na közben futtattam memória tesztet, de simán lefutott semmi hibát nem jelzett. 2019-ben vettem őket, két db HyperX 8 GB DDR3 1600 MHz-es CL10 Fury Blue. A videó kártya pedig egy Asus Geforce GTX 1060 DDR5 6GB. Igazából lövésem sincs mit keressek. Olvasgattam utána és tanácsolták hogy esetleg vírusírtó, leszedtem a kaspersky-t de ugyanaz a hiba még mindig.
A gépet egyébként még 12 éve vettem.
Azóta szuperül megy, én raktam még össze. Lassan csere lesz de kibírhatna még vagy fél évet. 
-
Simán lehet akár egyszerű túlmelegedés is.
Én 3 hétig szívtam egy 12900K + Z690 STIRX-A + Patriot DDR4 4000-es rammal.
Igaz mostanában Apexet mellőztem, inkább Tarkov ment, és ott előjött egy olyan hiba, hogy random (de mindig több óra játék után) egyszer csak elment a hang a játékban, és rá pár másodpercre kifagyott a játék. De úgy, hogy közben háttérben ment tovább a TS, viszont feladatkezelőt se tudtam előhozni, és kb 2-3p után maga az egész gép is rommá fagyott.
Emeltem feszt a procin, a memórián, futtattam memtestet, elsőnek nem volt semmi hiba sehol.
Aztán a TestMem5 gyári konfigja helyett betöltöttem egy Extreme1-et, és 5 körösre állítottam.
Ott már dobott hibát többször is a 3-5. körök között.
Még elég régi bios volt a lapomon, gondoltam lefrissítem akkor a biost hátha jobb lesz, bár hozzá teszem több hónapja így volt használva a gép nem volt állítgatva.
Aztán bios frissítés után újra betöltöttem a 24/7-es OC profilom és lefutott a teszt. Gondoltam akkor csak valami anomália volt. Ment is megint minden pár napig, majd újra előjött. Baszakodtam még vele jó pár napot mire rájöttem, hogy igazából azért dob hibát, meg fagy ki a játék, mert nekem komplett víz van mindenen, és a házban lévő SW3 ventik (elől 3 hátul 1) le voltak tekerve 35%-ra elől, hátul meg 70%-ra, mert úgy voltam vele ha már van víz akkor ne hangoskodjanak, elég minimális légmozgás.
Elég is, de huzamosabb játék (értsd 3-4 óra vagy e felett) alatt szép lassan elmelegedett a memória, mivel eléggé határra van húzva az időzítéseket tekintve, és a túl alacsony tRFC okán, elmelegedett, és elkezdett hibázni. És a véletlen összejátszása is volt, hogy amikor meg lefutott csökkentett ventivel is akár a több órás 5 körös teszt, akkor hűvösebb is volt mind kint mind bent, ezáltal nem jelentkezett a hiba
Szóval néha nüansznyi hiba is megtudja keseríteni az ember életét. -
pászka
tag
Szia köszi a választ!
Apex újratelepítés megvolt ugyanaz a jelenség, és steam-et használok, akár a steamből akár az ikonról indítva szintén kilép. Én valami hardver dologra gyanakszom csak nem tudom merre induljak, meg az a furcsa hogy minden más tökéletes csak az Apex nem. -
pászka
tag
Mi az az OC? Az érdekes az hogy egyébként tökéletesen működik a gép, a többi játék, (Fortnite, Rainbow Six, Rocket League) simán megy. Ha az Apexet indítom akkor még elindul a kezdő betöltés, de amikor onnan kilép akkor indítja újra az egész gépet a képen látható hibával.
Kerestem választ a neten, másnak is volt ez a problémája Apexel csak konkrét megoldást nem találtam. Az az érdekes hogy tegnapelőtt este még játszottam vele, tegnap meg mikor elindítottam volna egyből jelentkezett a probléma. -
ssgk
aktív tag
Kinek mennyi volt a legtöbb RP amit rankedba kapott s13-14 alatt ?
(rangtól függetlenül --> hozza adod az entryt meg kivonod a promotiont ha van) -
abripeter
csendes tag
válasz
markknight
üzenetére
https://www.kapwing.com/videos/62f986e1081bb50053dfa16a
-
Bennyboy
őstag
3 rankedből 3x ugrottak tök külön az agyhalott barmok
faszom az ilyen retardáltakba komolyan
-
törölt tag
válasz
chungee
üzenetére
De ez már több szezon óta így van, csak max nem írta ki. 10-ből kb 8 esetben nekem is vagy a társaim gyengébbek, vagy 2-3 szinttel magasabb a lobbi. Silverben vagyok, de látom a dia, meg master trailokat, és néha még egy-egy pred is becsúszik.
Gusztustalan ez a MM mert a gyengébbeket, mondjuk dia alattiakat, simán betolja húsnak, hogy a felső pár százalék, köztük a content creatorok, jó meccseket toljanak. A pórnép meg le van szarva. -
chungee
addikt
Most bujik ki a szog a zsakbol matchmaking kapcsan. Mert ugye ebben a szezonban rankeden kijelzi hogy elozo szezonban a tarsad milyen rangot ert el. Nos en eddig mindig minden szezonban plat kozepen vegeztem. Most itt vaok split utan silver 1-ben. Es sorjaban kapom olyan tarsakat akik elozo szezonban max gold4-ig jutottak de a tobbsegul inkabb silver kozepeig jutott el. Kesz szenvedes veluk jatszani. Nagyon ritkan kapok olyan tarsa(ka)t aki(k) elozo szezonban legalabb elerte a platot
-
PAtr0n
addikt
válasz
Azharel
üzenetére
Igen, a "wanted" szerű fedezék mögé hajlik a golyó parádés. Szinte már érzem előre amikor így knockolnak. De ez szimpla ping semmi más. Attól még utálatos.
Wingman + kopasz wratih noliferek. Így pontos.
callmeakos:
+1, szinte minden szar volt már CP-be, de az a OP fos még nem (jajj, bocs ha valakit megsértettem, nem OP hanem "skilles" fegyó
) -
Azharel
aktív tag
Amúgy rohadt jó a seson, becsukom az ajtót aztán lőnek le kintről 30-as ping mellet. De rendszeresen a fedezékek mögé kanyarodik a golyó. Ezek a wingman noliferek meg szétbasznak idegileg.
-
törölt tag
Amúgy tegnap 4x baszott ki rankedről connection errorral, aztán adott 10 perc büntit. Érdekes, casualról nem.
-
törölt tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
-
gyuribácsi88
addikt
Nem tudom ezzel a szerencsétlen wingmannel már megint miért kellett babrálni, sniper ammo meg sniper mag egy pisztolyhoz, tiszta kabaré. Spitfire meg light ammo-s lett, bow-t berakták pekidzsbe, ezek annyira felesleges változtatások, annyira látszik már rajtuk az ötlettelenség hogy az valami félelmetes. A gyors kör meg csak arra volt jó, hogy mindenki a kör szélén verje a pömpölőt és várja a beérkezőket. A matchmaking megint rosszabb lett (csak és kizárólag kezdőket vagy noobakat kapok, az enemy team meg 80%-ban master vagy pred) ami azért érdekes, mert mikor ranked szezon végén közzé teszik hogy hogyan alakult az adott szezon a játékosok 3%-a pred, 5-6%-a master, mindenki más alatta, én meg mindig ezekkel találkozom, valaki hazudik.
Szokásos szezon eleji momentum pedig, senkit nem tudok lelőni, én instant halok, megszoktam már, nem sírok miatta, de ez minden egyes szezonnal rosszabb lesz.
Nem tudom mi lesz a játék jövője, de ha így halad nem sok jóra számítok.
Az új hős nekem bejön, egy ideje már úgy is átálltam wingman-ről a sniperekre, sajnos a sok nolife pro ellen nem sok esély van közelharcban ha wingman van náluk, így messziről kell őket triggerelni.
Szóval ne búslakodj, tudom nem vígasztal, de nem csak nálad van ez, ezért írtam a múltkor, hogy már csak tényleg szórakozásból játszok, semmi idegeskedés.
-
pucz
senior tag
Én most jutottam el oda, hogy végleg vége a játéknak számomra. Az előző szezon is egy rakás sz*r volt (1.20KD környékén mozogtam. vicc), itt meg csak jobban tetőzött a sz*r.
20 kört mentem, ebből 10 ranked. Pubon minden noname halomra lő, úgy, hogy lényegtelen mit teszek, igy is úgy is insta die. Rankeden szintén jön valami random kontrolleres arc, aki tán még bénábban mozog vele mint én, és pár lövéssel lő agyon. Jah, annyira Bronz legallja vagyok, hogy innen már nem lehet vissza esni.
Biztos úgy van vele a respawn, hogy Én már tettem bele elég pénzt, engem nem kell "kényeztetni". Inkább nyalják a kezdők seggét.
Dúúúúúúúúúúúrva biznisz szagot érzek így a játék működésével kapcsolatban.
Egy régen játszott, de régen sokat játszott játékra visszatérek, és érdekes módon élvezhető a játék. Pedig a kihagyások után ott lenne jelentősége neki. De nem ilyen dúrván szembetűnő, mint a f*spexnél.
-
törölt tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Azt hiszem, a körök absolute értéken ugyanakkorák minden mapon, így ebből a szempontból nem releváns, hogy mekkorák a pályák.
Viszont, pont ez miatt, kurva kiváncsi legyek, hogy mit fog mutatni a felpörgetett early game Stormon. Ott ugye eddig is sokat kellett futni a kör elől, most meg, hogy az első kör is csíp rendesen, elég érdekes lesz így keresztülfutni a pályát. Szerettem szélekre ugrani, de lehet Stromon ez a taktika nem jön majd be.
-
callmeakos
veterán
válasz
Bennyboy
üzenetére
Kings Kanyon még mindig fun, tök mindegy hogy barmolják szét a mapot. Az új laser sight nekem nagyon nem gyere be, gyakorlatilag nálam most az összes SMG halott, kivéve a Voltot, de csak mert én gyűlölök hipfireből lőni, de ez az én problémám, aki az ellenkezőjét csinálja, annak most elég jó dolga van.
A Repeater tényleg állat, de a Skullpiercer tényleg ritka (erre mondjuk ott van Loba), viszont valahogy a G7 még brutálisabb tud lenni, a többi kissebb változtatás meg meh (az hogy a Wingman átkerült sniper classba, na puff neki, semmit nem értek el vele, mert még mindig easy töltényt találni hozzá, csak nem tudsz felhalmozni 300+ töltényt, az meg hogy szegény Spitfirerrel nem tudnak mit kezdeni, az komikus. És kb taszító is valahol hogy light ammo kell bele).
Az is vicces hogy a sok "pro" player hogy áradozik hogy Mad Maggie meg Newcastle mekkora op karakterek lettek, közbe meg a kutya se használja őket (legalábbis alig látok belőlük a pályán), és nem is értem valahol. Csak mert Maggie ultija ki tudja ütni Gibbie buborékját na hát az tök jó. Csak ezért választani Maggiet mondjuk egy Valk vagy egy Wraith (vagy az én esetemben Wattson) helyett, hát nem tudom. Nem nagyon akaródzik.
Az új karakter jónak néz ki, csak rankedbe ne nagyon kerülj vele egy csapatba, főleg randomokkal, mert baj lesz belőle. Konkrétan nem egy meccset vesztettem el azért, mert a végén amikor már csak 2 squad maradt, azért vesztettünk, mert a verébje a távolból puffogtatott ahelyett, hogy segített volna befejezni a meccset, amikor már mindenki mindenkinek nekiesik. Azt sem nagyon értem, hogy ha egy ennyire taktikus karaktert hoznak be, akinek a lassú játék az alapja, akkor a bánatért gyorsították fel a játékot a gyorsabb körökkel. Annyira üti egymást ez a kettő, főleg Kings Kanyonban, ami nem egy nagy pálya, hogy eddig nem is használtam az új karaktert. Talán majd Worlds Edge-n jobb lesz.
-
törölt tag
válasz
Bennyboy
üzenetére
Még nem voltam Skulltownban, valamiért nem ugrálnak oda, meg mintha a hotdrop is kevesebb lenne.
Viszont, az 1. kör landing után szinte azonnal indul, és éget is, mint a rosseb. Szal nincs az az elnyújtott early game, ami viszont egyelőre tetszik.
A 3030 egy vadállat lett skullpiercerrel
Kár h kb olyan ritka mint a turbocharger. Viszont alapból van benne dual shell, és ha jól tudom shatter caps is bár ebben most nem vagyok annyira biztos.
Nekem eddig tetszik rankit még nem próbáltam. -
Bennyboy
őstag
Na milyen a felújított map meg az új hős? Tegnap mentem 3 kört de még sok az újdonság.
-
chungee
addikt
Nálam Origin chat offline
Nálatok működik 
-
pucz
senior tag
Nekem is van már némi valuta az accountomban, szóval már csak ezért sem. De azért nah….
Van olyan ismerősöm, akinek meg mindig adja, és ilyen ember feletti statisztikája van. Pedig mikor együtt toltuk, nagy átlagban én jobban szerepeltem. Érthetetlen…
Lobbijaim be like:
(asszem 24 kill lett a vége, champion, és WH+ úgy nevezett silent aimbot) -
D1N4
tag
Nálunk is ugyanez megy a társammal, érdemi tanácsot nem igazán tudok adni
mókolni nem érdemes, nem ér annyit az egész, hogy tiltás legyen a vége. Vettem már pár cuccot is, így már csak azok miatt sem probálnék ilyeket
Ezek a ttv-k érdekesek valóban. Mikor egy olyan golt a csapatban, akkor a lobbyban mindenki könnyebben lőhető volt, látszott az enemy-n, hogy nem igazán tudja hol van, lehet a TTV miatt könnyebb enemyt kapnak vagy már passz.... de rohadt idegesítő. Mikor már meglátom az egyiket, na mondom itt az egész RTL klub
minden bulletet dodge-ol, el nem bírom találni, de az én fejemre, mint a mágnes ragad a golyó...
Értem, hogy jó játékosok, mindig vannak, lesznek, de sokan mókolnak valamit és mi, normál playerek szívjuk meg és ragelünk
-
pucz
senior tag
Engem azóta szopat ez a sz*rrakás!
Már azon agyalok, befizetek valami titkosmikkentyűre. Soha nem használtam ilyeneket, mindig azon voltam, hogy a legjobbak között legyek. De ebbe a játékba nem megy...
Most azon agyaltam, hogy mi a titkuk ezeknek a TTV-s raty*knak. Rám jött kettő. Gyakorlatilag az egyik ki kerülte a tár 99-em, és Spitem. De úgy 1:1-be. Majd 6 egybefüggő fejessel végem lett mint a szögnek. Úgy, hogy nálam biztos nem nyomkodják jobban az A-D spamet, mert nekem makrózva van, közte egy "C"-vel.
Tökre okés lenne, ha még 100 órám se lenne a játékba. De ez, hogy több ezer óra játék, és gyakorlatilag mintha most kezdeném el, és bedobnák ellenem a legjobbakat, ez vicc.
-
D1N4
tag
Nem hinném, hogy sokat érne ez a #NoApexAugust
az a -400 player nem sokat ér.. azóta nem tudom változott-e. Eddig sem érdekelte őket, ezek után se. Majd a szponzorált kontent kreátorok nem fognak játszani... Új szezon is jön. Az is mindenkit érdekel, hiába szidják a játékot, köztük engem is.
Inkább költeni nem kellene a shopban semmit, akkor lehet észbe kapnának. Cross progression-ről is semmi... Új legend se egy nagy durranás számomra. -
D1N4
tag
Biztos van valami mókolás... Tegnap este 1 körben volt 8 killem, 1500 dmg. Mindenki lőhető volt, nem volt lagg. Utána végig szivatott a játék, senkit nem tudtam lelőni se, esport lobby volt az egész. Matchmake is rakás szar, 2 rand csapattárs egyik dia, másik master pubban... Enemy szintén ugyanez.
-
chungee
addikt
Néha én is érzem az összeesküvést ebben a játékban
-
PAtr0n
addikt
Párszor már felvázoltam detto ugyanazt amit te, de sokan hülyének néztek.
Egyszerűen érezni, mikor szopat a játék. Ha premade teamekkel /csalókkal akkor azzal, ha csak szimplán nem adja amit lősz, akkor azzal.
Képes a napi első kör felbaszni a plafonig úgy, hogy nincs az a mennyiségű Frontin amit erre be lehetne szedni (de én szerencsére csak sört tolok)
Tegnap is, tiszta szitu, folyamatosan lövöm a felém futó BH-t RE45-el (mind eltalálja) szétküld full liláról, megnézem a death recap-et, kapott 80 akárhány sebzést, de én rom lettem (szintén RE45-el lőtt). Annyira vicc néha, konkértan egyik napról a másikra nem tudok lőni, és amit véletlen lövök, abból minden 3. golyót számolja el.
Anno kompetitív CS-ztem sokkal fosabb neten, ahogy te is Cod-oztál, ott konstans éreztem a fejlődést, hónapról hónapra. Itt, egy héten 2 nap tudok lőni, a többi 5 napon nem. Enyhe túlzással persze.
Nem tudom nem azt gondolni, hogy szándékossággal állunk szemben.
-
pucz
senior tag
Mentem egyet, és ahhoz képest, hogy master, diamond trailekből állt a szerver, beszorultam 3 csapat közé, és soloba leraktam a 3 csapatot. Nem volt 4-6 hites halál, és hasonló turpiszságok.
Valszeg Ők is anyáztak, és csak speceltek, meg reportoltak. Tényleg szeretném megfejteni, hogy miként működik a játék. Mert ez a "nézi X körön keresztül hogyan játszol" besorolás nekem humbugnak tűnik. Inkább az tűnik számomra valóságosabbnak, hogy X sikeres meccs után, szerver oldalról le degradál, hogy a kisebb szintesek is érvényesülni tudjanak.
-
pucz
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Engem mai napig felkúr, hogy szeretnék jó lenni, de nem tudok. Mikor kezdtem a játékot, akkor jobb voltam. Amióta b*szogtatták a mm-t, azóta egy f*s. FPS, jó net, jó perifériák, befektetett idő, tudás, minden megvan, ami egy jó csapatáshoz kell. De nem.
Az is milyen már, hogy mikor kezdtem, tré netem volt. Közben lett b*szo netem, és ugyan olyan pinggel játszok, ugyan úgy szétszakadnak a szerverek? Mi a...? Egyszer besorolt ezekre a ratyi szerverekre, és ott ragadtam?
BF sorozat, Division, Warzone, ezeknél érezhető a különbség. Itt miért nem? Kár, hogy csak ez a játék tud(na) lekötni...
-
gyuribácsi88
addikt
Az is érdekes, hogy mikor ranked szezon végén a respawn közzé teszi, hogy hány százalék-ban voltak a játékosok master/pred, az általában 3% körül szokott lenni. Tehát a játékosok 3%-a master/pred, de érdekes módon engem csak és kizárólag master/pred team öl meg, kizárt dolog, (matematikailag) hogy állandóan ezek lőjjenek le, ha csak ilyen kevesen vannak, és mégis ... mondjuk én már rég nem idegesítem magam rajta, már csak bohóckodokni járok fel, a kezdeti hármas k/d-m már csak 1.8
amikor 300 méterről (úgy hogy én futok meg ugrok) rámlő a gyerek wingman el, és 5 lövésből 5x eltalál, már lépek is ki, indítom a következőt. -
pucz
senior tag
Hogy is megyen ez?
A lobbi legkisebb szintű embere öl meg mindig, aki MINDEN ESETBEN kontrolleres, és annyira bot, hogy minden kis padkába megakad, és még felmászni sem tud sehova sem.
Másik eshetőség: valami pre-made Predator team a champion squad, akik jó esélyel végig alázzák a szervert. Ez ugye fair, még ha nem is ide lennének valók, ezt megoldom egy insta leave-el.
Mind e-közben akit kapok magam mellé predator srácot, insta beugrik meghalni valahova, és 0 damaggel leavel. Noice.
Aztán majd gondol egyet a játék, és megkímél az ilyen kontrolleres, halálosztós, vízfejű társas lobbiktól, és szintembeli játékosokkal rak össze, ami nem úgy épül fel, hogy 3 kontrolleres/team, és mit ad isten...beadja amiket lövök, és szépen megyen a játék.
A leg érdekesebb online játék, amivel valaha találkoztam. Jelen esetben a legérdekesebb a legsz*rabbat jelenti.
Amivel eddig játszottam, arra mindig érvényes volt a "minnél többet játszol, annál jobb leszel", és a "te lősz először, tiéd a kill". A COD1-be már teameltünk, versenyeztünk, azóta csak online játékokat tolok.
De ez, hogy hiába a brutál setupod, hiába az aim trainer, hiába ismered a játék mechanikáját, jön egy kis szintes kontrolleres, és hiába égeted szénné 1 ms alatt, megfordul, és 4-6 hittel gyaláz, ez vicc. Szándékos, szerveroldali turpiszságot érzek, hogy a kezdő is sikerélményhez tudjon jutni.
-
Bennyboy
őstag
Nekem rankeden olyan botok jutnak akik csak úgy poénból spammelik a Q-t egész meccs alatt
-
chungee
addikt
A MegVasarolt Bp + free event dijaker szenvedek, ha nem lenne'k soher akkor mar reg toroltem volna. Casu-t csak elvetve megyek, leginkabb ranked de az sem az orom miatt
Volt hogy bedobott plat1-dia4 lobby-ba holott en gold2 vagyok
Tarsaimrol nem is beszelve
Silver4-gold1 szorasban -
D1N4
tag
Mióta lett ennyire okádék a matchmake? 16os szintű kezdő szintű társammal megyek, most ismerkedik a játékkal. Én 174es szintű vagyok, rankedet sose megyek, silver aljáig jutottam egyszer, ha esetleg ez befolyásolná, bár kétlem... 1-5 killek sikerülnek elvétve. Pubba szinte csak master és predator lobbykba vagyunk és rohadt idegesítő, hogy nem tudunk normálisam menni, mert számunkra nem szórakoztató ez a szint.. KD béka segge alatt (0.7). Régebben nem volt ennyire hulladék a mm.. remélem valamit csinálnak ezzel.
-
törölt tag
Hát pedig randomokkal nem is érdemes mást, mert azonnal kilépkednek, amint leknockolódnak. Én nem is kazsuzok, pont ezért. Agyatlanul mennek harcolni, akár 1v3-ba, és amint halnak, már lépnek is ki. Így nem lehet. Akkor inkább ranked. No meg persze pre made sqad, de az nem mindig jön össze.
-
sanyi0627
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Megoldotta.
Köszönöm mindkettőtöknek. -
ssgk
aktív tag
MM azert szar mert kutya nem rankedozik mar. Bughalmaz a jatek, jatekosok tizedenek kibasszak main accjat, minden 10. jatekba legalabb 1x csalot kapsz. Ezen felul akik maradnak azok a duok premade trio es az olyan solok akik vagy most kezdik vagy megszallottak (szerk vagy fun playerek es soloba elbasszak a rankedodad tuti talalkoztal mar veluk...)
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
xbox Series x problémám lenne. Néha játszanék.
Unable to connect Ea servers hibát kapok kb 2 hónapja.
Konzol szoftver friss, sebesség mért 93/22 35ms (xbox-on), minden le frissítve, játék újratelepítve. Xbox home-olva van, nem nálam van az előfizu most.
Mindegy mikor próbálom indítani mindig ez fogad. Ha esetleg volt már kérdés sorry.
köszi
üdv -
törölt tag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Igen a rank badge kb indicator kicsit, én tescos master vagyok a mostani rank rendszer szerint kb diaig jó vagyok.
-
markknight
nagyúr
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Az mondjuk jó, hogy be tudod határolni badge alapján, hogy mire számíthatsz, én idáig hiába kaptam preda/master badges társakat, úgy feküdtek mintha kötelező lenne. Sőt az a jellemző, hogy futnak előre egyfeszt, külön mindenkitől, majd lefekszenek és csendben, megszégyenedve kilépnek. Gondolom ismerős ez a helyzet mindenkinek

-
eLit-MiLan
őstag
válasz
üzenetére
Több játékban is van rank decay (ami nem feltétlen rossz), hearthstoneban pl. minden hónap végén visszarak bronzba, viszont ott kapsz szorzót, szóval egy diamondos jóval gyorsabban kijut.
Szerintem ha casualba nem lehetne badget csinálni, akkor több embernél kiverné a biztosítékot, mint csak a predeknél

Hát én nem bánom, ha különböző badgek vannak seasonönként, mert pl. season 8 előtt nehezebb volt elérni a mastert, illetve s12-ben a master basically egy glorified plat volt
Meg ha valaki seasonök óta nem tolt rankedet, akkor az aktuális badge meg bronz lenne, ami nem lenne valós.
Én azért is bírom a seasonkénti badgeket, mert egy megközelítő indikátor arra, hogy tudjam mire számítsak az embertől
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Értem én, csak kb közük nincs a játékhoz és becsukott ajtónál nézik az ilyenek ahogy a premade master squad lootol, és hiába pingelsz leszarják.

-
markknight
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem is totál elég lenne egy darab badge, charm, meg minden tököm lom amit osztogatnak. Kajak csak a helyet fogják és ráadásul még arenashoz is kapod őket. Nem lehet ezt a sok szart hova tenni, nem is használja senki. Persze, majd berakom a season 6-os diamond badgem meg a season 4-eset, mer olyan szépek

-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Ezt értem, de attól még nem kellene így lennie. Ha egyszer felment, addig maradjon is ott, míg el nem bukja. Az adott szinten menjen a harc a pontokért, ne a sok szinttel lejjeb lévőkkel izomozzonak már.
Megnézném én azt a 20 kill, meg 4k badget, ha a predeknek pred lobbyba kellene megcsinálni. Valszeg ugyanolyan 600+ damageket lőnének, mint mi, ha a saját szintükön menne a harc.
Úgyhogy én ebben simán Gyuribácsinak adok igazat, mert pont ugyanígy gondolom én is. Van értelme Mike Tysonnak Woody Alennel boxolni, aztán az ezért kapott badgekkel meg smoozolni? Nincs, sőt inkább röhejes.
Ami meg a rewardokat illeti, miért kell minden seasonhoz badge? Nemtökmindegy? Legyen egy olyan badge, ami az aktuális állapotot mutatja, azt ennyi. Ha jönnek jobbak, úgyis lejjebb kerülsz, ha m eg nem, maradsz ott, mert az a szinted. Nincs ezzel gond.
-
markknight
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Hát ok, de akkor meg kapná a rewardot a semmi után, ami szintén nem lenne korrekt. Nem tudom máshogy miként oldják ezt meg.
A gyökeret meg nem úgy értettem, hogy tahó, hanem nyilván bronzból indul minden

-
gyuribácsi88
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Ez eleve egy hibás (nevetséges) megoldás hogy aki felmegy predbe, az ha nem játszik utána egy csomó ideig rankedet, egészen silver-ig bukhat vissza ... Itt nem az a gyökér aki gold szinten tud csak játszani, hanem maga a rendszer. A szánalmas élettelen 10db smurf acc-os predatorokról már ne is beszéljünk. De nem csodálkozom semmin, van akinek ez az életcélja.
-
törölt tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Ja, ha azt a master badget nem veszem, figyelmebe, akkor talán igen. De eleve nem világos, mit keres egy masteres a gold lobbiba. Nekem meg kb ez keseríti meg az életem. Mégis mi az anyám valagát csináljak egy ilyen helyzetben?
Merthogy ez lenne a lényeg:
Helyette meg ezt kapom:
Az egész ranked rendszer egy kalap szart nem ér, valljuk be. A tápláléklánc csúcsán lévőknek mondjuk OK, vagyis nekik jobb egy fokkal, de akik alul vannak, meg alul-középen, azok szívnak a legtöbbet.
A másik, amikor rendre még nálam is szarabbakat dobál mellém a gép. Azt persze értem, hogy mindig van "bottleneck", de ennyivel? Azért bocs, de ez mi már? Labdába se ért, de azért leGG-zte
-
törölt tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Hónapok óta szidom a matchmakinget, egyszerűen imbecill módon válogatja össze mimd a társakat, mind pedig az ellenfeleket a lobbyba. Konkrétan ez miatt bannoltak, illetve amiert beszoltam nekik. De hozzá teszem, tök jogos volt. Valahol az ember jogosan bassza fel magát, ha a sokadik esetben kapja a tőle jelentősen eltérő szinteket.
Ez a játék premade sqadokkal élvezhető, randomokkal viszont hosszú távon egy idegesítő fos. 😁 -
törölt tag
Úgy néz ki,
Capitol City-tFrangmentet is utóléri a végzet, merthogy erről szivárogtatnak Respawnék. Mondjuk várható volt.
cikk -
törölt tag
Új bug a láthatáron. Nem lehet ultizni, tacticalozni, nincs heal, se shield charge ... csak mész, lősz, halsz
Mindez rankeden persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Autós topik
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Automata kávégépek
- Assetto Corsa Rally
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azóta szuperül megy, én raktam még össze. Lassan csere lesz de kibírhatna még vagy fél évet. 

minden bulletet dodge-ol, el nem bírom találni, de az én fejemre, mint a mágnes ragad a golyó...
Volt hogy bedobott plat1-dia4 lobby-ba holott en gold2 vagyok
Tarsaimrol nem is beszelve
Silver4-gold1 szorasban