Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
Ez a trükk amit írtam, nekem segített az idióta egér movementen. Néha olyan érzésem volt, mintha direkt rá gyorsítana. Kiégtem már rajta. Most úgy jó minden. Még ha nincs is kill, de van rendesen damage, és meg van az érzés, hogy tudok lőni, és nem csúszkál össze vissza az eger, meg nem kerülik ki neo módjára. Aztán hogy ez meddig marad így…
Ha így maradna, valszeg minden szezon elején meg éri ezt csinálni, mert valszeg a konfigurációs fájlok össze akadnak, vagy pocsa tudja. Just.Apex.Things
Az új CS-t előbb néztem én is. Ugyan elszoktam már az SD-től, de szerintem nekem is befutó lesz a játék. Remelem itt már nem a földet kell lőni, hogy fejest adjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest