Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
folde
csendes tag
239000 plusz áfa.
Az én konfigomban a képernyő XGA felbontású, ezt nem tudom, hogy sajnáljam-e vagy inkább örüljek-e neki. Az időm nagy részében ugyanis nem játszani fogok rajta, hanem filmet nézni, netet böngészni, programozni, amire jobb lenne a WXGA, ellenben - szakítva az eddigi gyakorlattal - a notit szeretném ''garázslanpartikra'' cipelni, így akkor bizony intenzív gamelésnek lesz kitéve, amikor is ugye, szenvednem kell(ene) a szélesvásznú üzemmódot nem támogató játékok torzulása miatt. Ez utóbbi jelenségről egyébként nem tudom, hogy mennyire jelentős, lévén, hogy még soha nem tapasztaltam, mivel itthon CRT van, fater notiján pedig nem mennek a játékok
.
Ja, és még az volna a kérdésem a vassal kapcsolatban, hogy mennyire szép a kijelző, és hogy mennyire kényelmes a billentyűzet, illetve a touchpad relatív pozíciója a billentyűzethez.
Aktív témák
Hirdetés
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.