- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
folde
csendes tag
239000 plusz áfa.
Az én konfigomban a képernyő XGA felbontású, ezt nem tudom, hogy sajnáljam-e vagy inkább örüljek-e neki. Az időm nagy részében ugyanis nem játszani fogok rajta, hanem filmet nézni, netet böngészni, programozni, amire jobb lenne a WXGA, ellenben - szakítva az eddigi gyakorlattal - a notit szeretném ''garázslanpartikra'' cipelni, így akkor bizony intenzív gamelésnek lesz kitéve, amikor is ugye, szenvednem kell(ene) a szélesvásznú üzemmódot nem támogató játékok torzulása miatt. Ez utóbbi jelenségről egyébként nem tudom, hogy mennyire jelentős, lévén, hogy még soha nem tapasztaltam, mivel itthon CRT van, fater notiján pedig nem mennek a játékok
.
Ja, és még az volna a kérdésem a vassal kapcsolatban, hogy mennyire szép a kijelző, és hogy mennyire kényelmes a billentyűzet, illetve a touchpad relatív pozíciója a billentyűzethez.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 - alap
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840R G4, 14" FHD, i5-8350 CPU, 8-16GB DDR4, 128GB - 1TB SSD, 4G/LTE W11, Számla, 1 év g
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DELL Inspiron 14 7435 2-in-1 360 fokban kifordítható // Ryzen 5 7530U 8Gb ram 512GB SSD
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Lenovo X13 Yoga Gen3 2:1 érintőkijelző 360 fok 1920x1200 // i5 1245u // 16GB // 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.