- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
folde
csendes tag
239000 plusz áfa.
Az én konfigomban a képernyő XGA felbontású, ezt nem tudom, hogy sajnáljam-e vagy inkább örüljek-e neki. Az időm nagy részében ugyanis nem játszani fogok rajta, hanem filmet nézni, netet böngészni, programozni, amire jobb lenne a WXGA, ellenben - szakítva az eddigi gyakorlattal - a notit szeretném ''garázslanpartikra'' cipelni, így akkor bizony intenzív gamelésnek lesz kitéve, amikor is ugye, szenvednem kell(ene) a szélesvásznú üzemmódot nem támogató játékok torzulása miatt. Ez utóbbi jelenségről egyébként nem tudom, hogy mennyire jelentős, lévén, hogy még soha nem tapasztaltam, mivel itthon CRT van, fater notiján pedig nem mennek a játékok
.
Ja, és még az volna a kérdésem a vassal kapcsolatban, hogy mennyire szép a kijelző, és hogy mennyire kényelmes a billentyűzet, illetve a touchpad relatív pozíciója a billentyűzethez.
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wise (ex-TransferWise)
- Windows 11
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB 3
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.