Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
Jó de még mindig van sok aki vaktába lövi a dolgokat és nem használ weak pointokat egyáltalán.
Amúgy a Strom-al baromi viccesek néha a dolgok randókkal, főleg a nyitott terepes kontraktos küldiknél. Néha amikor magasabban lebegek kicsit ilyen RTS feelingem van, mintha egy felülnézetes game lenne és csak klikkelgetném le a skilleket
Közben a többieket elnézve, főleg a colossusok rombolnak neki a nagyobb moboknak azonnal, hátulról meg kergetik őket kicsik én meg pucolom le róluk
Ilyenkor jut eszembe, hogy ide tényleg elkéne a rendes voice alapú kommunikáció, mert főleg durvább fokozaton fontos lenne a koordináció.Annyira még nem erőltettem a strongholdokat, mert voltak végig contractok, de abból a pár alkalomból én is észrevettem egy párszor, hogy csak ott áll. Azt hittem naivan, hogy kifagyott, de úgy látszik aki már brutál szinten van és tud carryzni egyre többször fut bele ilyenbe.
Itt kéne balanszolni a rendszert rendesen, szvsz strongnál a végén kiosztott dam alapján súlyoznám a droppot és nem is lineárisan, hanem ha elenyésző vagy semmi damot produkál nagyon visszavenném szinte nullára.@markknight
A repülés limittel tényleg kezdeni kellene valamit, de nem offolnám semmiképp, harc közben jó challenge az a limit ill az overheat, főleg ha Storm vagy. Inkább valamilyen cooldownos megoldást keresnék arra, hogy egy event közben amikor helyszínek között repkedsz ne kelljen szerencsétlenkedni.Amúgy ha már ekkora vertikalitása van a játéknak, pont hogy olyan modokat találnék ki ahol az overheatel lehet szívózni, pl ahogy a Destinybe néha szívozni kell a platformolással Ascendant challengeknél, itt is repkedni kéne fel-fel, de erősen limitálva és ha rossz poziciót célzol meg zutty le.
Viszont amit belerakhatnának, az hogy zuhanás közben legyen cooldown és recovery és ne kelljen megvárni míg teljesen lezuhansz a földre. Mert ugye ha most egyszer megkezdi azt az idétlen animációt nincs vissza út. -
Cray Tyler
senior tag
Köszi, nézni fogom. Igen, az elején az eléggé bottleneck a "két torony", sok minden eldől ott. Nekem a valor meta quest miatt (tényleg, valaki megcsinálta már? mit ad?) kell quickplay meg mission is, ott nincs ilyen előszűrő, simán bedom GM2 olyanba, ahol jól láthatóan órák óta jobbra-balra dőlve szenved 1-3 alulgearelt kolléga egy legendary mobbal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közben a többieket elnézve, főleg a colossusok rombolnak neki a nagyobb moboknak azonnal, hátulról meg kergetik őket kicsik én meg pucolom le róluk
Ilyenkor jut eszembe, hogy ide tényleg elkéne a rendes voice alapú kommunikáció, mert főleg durvább fokozaton fontos lenne a koordináció.