Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz
turistakolbi
üzenetére
A WoW mondjuk pont nem jó példa szerintem, mert lvl20-ig tök ingyen játszható, annyi meg bőven elég hogy lásd, érdekel-e. Az más kérdés, hogy halott a játék.
(#970) maajsz
A közösségi hub azért lenne jó, mert nem érezném azt, hogy egyedül vagyok. Félre ne értsd, nem félek vagy valami
, csak ha már multis játék, akkor ne csak a küldetések legyenek multiorientáltak.
Meg most őszintén, neked nem illúzióromboló az, hogy mindenki egy privát helyre megy vissza, holott csak 1 darab van belőle és nem külön mindenkinek 1? Engem zavar, nem villogni akarok a többiek előtt (jó persze, ez is benne van), de sokkal életszerűbb lenne egy mmo-szerű közösségi térrel.Én úgy csináltam volna meg, hogy a közösségi tér lenne a bázis 90%-a, ahol MINDENKI látná a többieket, és a maradék 10% lenne a privát szféra, mondjuk egy lakás, amit lehetne bővíteni, csinosítgatni egyedi dolgokkal, trófeákkal feldobni, kifesteni, átrendezni, stb. Sokkal inkább így képzelnék el egy olyan játékot, ahol a túlélés a cél, és a ritka tárgyak gyűjtögetése az egyetlen öröme az ott élő embereknek.
Amúgy ez a másik bajom vele, hogy nem konzisztens, nem érzem át az ok-okozati tényezőket. Egy ilyen világban, ahol még egy nyavalyás kártyapaklit sem találsz, hogy nem őrülnek meg az emberek az állandó harcban? Sehol egy bár, egy kocsma, egy vásárközpont vagy egy közösségi hely ahol le lehet ülni és kicsit elfelejteni, hogy milyen szörnyű is a kinti valóság. Az a 4-5 darab bódé ami a bázison van, az semmi, azon is csak az látszik, hogy azért van ott, mert minden bázison vannak árusok, akkor legyen itt is. Nincs ez átgondolva.
Nekem minden amit láttam, elég félkésznek tűnt, és egyértelműen látszik rajta, hogy nem igazán a kreativítás mozgatta őket. Túl mesterkéltnek tűnik benne minden, nem érzem azt, hogy a világ kényszerítette rá az ott élőkre ezeket a megoldásokat.Na mindegy, részemről tuti hogy nem fogom megvenni day 1-en, kivárok, főleg hogy az összkép még mindig csak egy félkész játékot mutat, de így hogy láttam és tapasztaltam, nem adnék neki sok esélyt, hogy sikeres lesz. Főleg annak tudatában, hogy akárhány magyar vagy angol fórumot olvasok, 10 emberből átlag 6 leírja, hogy visszamondta a rendelését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, csak ha már multis játék, akkor ne csak a küldetések legyenek multiorientáltak.