Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Imilenni #3940 üzenetére

Kár hogy nem lehet úgy játszani, hogy kihagyjuk a párbeszédeket és a többit :(((

Hát, szerintem épp ez az egyik baj, hogy ki akarjuk hagyni.
    Én elsősorban nem a játékért, hanem a sztoriért és karakterekért szeretem a Bioware játékokat. Szóval hiába tudtam előre, hogy ez nem lesz annyira történet központú, de azért mégis vártam valami értékelhető hátteret. Viszont ahogy ma elkezdtem játszani (eddig vártam, hogy finomodjon a frissítésekkel, ma meguntam és ráfogtam hogy elkezdem), nekem is olyan érzésem volt, hogy igazából akár át is ugorhatnánk a beszélgetést, mert őszintén egyáltalán nem tud érdekelni, hogy ki mit mesél. Nem húz befelé semmiféle izgalom a játékvilágba, hogy meg szeretném ismerni az embereket, a történetüket, felfedezni a várost...
    ... mert amit eddig végignézettek velem, az egy unalmas sablonnak tűnik ...
    Ez az első Bioware játék, ami nem ébresztett eddig bennem fel semmi olyan ösztönt, hogy be akarom járni a teljes térképet, beszélgetni minden NPC-vel mindenről, amiről csak lehet... Nem úgy, mint pl. egy Mass Effect-ben, hogy simán leálltam beszélgetni ráérősen Avina-val és a konzulátus személyzetével, mint ha egész nap ráérnék (én itt a gép előtt), mert szerettem volna magamba szívni a játék világát.
    De ennek a játéknak szerintem nincs lelke. Nincs miben megfürödnöm...

Még a Javelin konfigurációt sincs valahogy kedvem rendesen átnézni és átgondolni, csak rábökök valamire, és megyek tovább.

Persze lehet, hogy pár óra után jobb lesz. Most elég komor hangulatom volt, azért akartam kikapcsolódni végre valamivel.

De az se segített, hogy single player módban akartam játszani, de először nem találtam meg a "privát" módot, úgyhogy bejöttek mellém mások (zavart, mert egyrészt magányra vágytam, másrészt úgy éreztem valami "kötelezettségem" lenne, hogy ha én indítottam a játékot, akkor vezetnem kéne a csapatot, vagy ilyesmi, de még csak mikrofon sincs kötve a gépemre + akkor kezdtem a játékot, szóval nem tudtam mit kell csinálni). Aztán mikor láttam hol kell átkapcsolni privátba, akkor azt mondta a játék, hogy nem lehet freeroam módban privátot indítani.
    -> HUH? Quest mehet egyedül, de szabad szaladgálás a nagyvilágban nem? :U

Új hozzászólás Aktív témák