Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakarmihaly
tag
válasz
NomadND1
üzenetére
ezen tegnap gondolkoztam én is. most nézem 4 órám van a játékban. szép, elég jó a gameplay de igazából olyan steril, fura és semmitmondó. van sztori, meg halad de igazából mégis olyan semmilyen. rendkívül optimalizálatlan, nem igazán értem hogy ezt hogy merték így kiadni. lehet hogy ez is jó játék lesz fél év múlva,de egyelőre nem mondanám annak. viszont ez az acces dolog jó buli, mert nem akkora kockázat, eljátszogat vele az ember egy hónapot, utána meg kukázza ha ilyen marad. kapóra jött, mert pont egy hónap múlva jön a div2, addig elleszek vele, hátha változik még valami (bár kétlem). azért hasonlítom össze mert a div 2 is shooter looter és elvileg ez is az, de ég és föld különbség van a két játék között és nem az anthem javára
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Fűnyíró topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GTA V
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest