- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nova96 #24798 üzenetére
erdekes volt, azota is sokat gondolkodom rajta. nem is annyira magan a sorozatnak a mondanivalojan, hanem a japan embereken es gondolkodason. nem tudom mennyire idealizaltak, de egy-ket tulajdonsaguk nekem rettenetesen bejon. pl ha csinalok valamit, akkor nem kezdenek el kerdezoskodni h miert tettem, tudjak h megvolt ra az okom es majd elmondom ha akarom. megertem h egy-ket ember miert akar japanban elni, ha az atlag anime hasonlit valamennyire a valosaghoz. hasonlo okokbol zsenialis lehet egy japan feleseg. mar amennyire az eddigi elkepzeleseim alapjan meg tudom itelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- X470 AORUS ULTRA GAMING
- Keresek EK-Quantum Momentum VRM Bridge ROG Crosshair VIII Formula D-RGB -Plexi
- Dell Vostro 3558 i3-5005u 8GB RAM 250GB SSD laptop legális Win10-zel eladó
- Linksys E2500 Wifi Router, Access Point, Repeater (N-es wifi, 2.4 és 5Ghz is, Dual Band)
- Retro gamer PC - GTX260, Core 2 Duo
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest