Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

Aishiteruze Baby

shoujo / slice of life / coming of age / comedy / drama / romance / loli

A grafika átlagosnak mondható, tipikus shoujo. A hajak sokszor kifejezetten szépek, a hátterek egyszerűek. Viszont jól illeszkednek a történethez - de összességében semmi kiugró.

Az OP és ED egészen fülbemászó, remekül passzolnak a sorozat hangulatához. Már le is szedtem a soundtrack collection-t. Sajnos *.flac-et nem találtam.

A történetről nem mondanék sokat, legyen elég annyi, hogy az 5 éves Yuzuyu-t a rokonoknál hagyja az édesanyja, ezáltal középiskolás hím protagonistánkra (Kippei, aki amúgy jó arc) "hárítva" a gyámkodás feladatát.
    Tekintve, hogy slice of life-ról van szó, kifejezett "történet" nincs, ellenben karakterfejlődés van.
    Egy kis dráma is helyet kapott az epizódokban, de mégis leginkább a határtalan kedvesség és melegség, ami körbelengi az egészet. Ill. meglehetősen realisztikus, nincs túlságosan elrugaszkodva a valóság talajától.
    Mondhatnám, hogy bizonyos dolgokat kicsit hiányoltam (de akkor már minden bizonnyal nem shoujo lenne a műfaj..), meg Kokoro is túl melankólikus volt az ízlésemnek, de...
    A Top 20-ban benne van.

És Yuzu <333333 ANNNYIRA ÉÉÉÉÉÉÉÉDES, hogy nemegyszer könnyekig hatódtam.
    ;___;

Én is...hagyjuk...:(((

---------------------------------

Seitokai Yakuindomo

shounen / ecchi / slice of life / coming of age / parody / slapstick / harem

Jófajta tirpákság, ami leginkább (90+ %) a szexuális töltetű poénokra épít. Némelyik keményen besírós. :' D
    A lényeg, hogy a diáktanács mindennapjaiba nyerhetünk betekintést, ahová "beerőszakolják" egyetlen férfiúként a frissen érkezett Takatoshi-t. Pajzán kis helyre kerül ő, mint elnökhelyettes.
    Shino-chan <3 és Hata :DDD (Arai Satomi, oh yeah) nagyon készek, Suzu kis helyes <3, hímnemű főhősünk kissé tutyimutyi, de vannak jó beszólásai. Ő a bárány a farkasok között. :)

A grafika az "újkor" szerint átlagos (szép), a soundtrack-eket nem mondanám kiemelkedőnek.
    Egy nézést mindenképp' megér, bizonyos jelenetek meg többet is. :' D

S: -Gejutsu da! :DDD
    A: -Watashi mo ii renshuu ni atta wa.
    T: -Nanno renshuu desu ka.
    S: -Mmmm...subarashiii! :DDD :DDD
    T: -Ghk...sugee yorokonderu!! :DDD
    ...
    :' D

Jöhetne második évad is.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák