Új hozzászólás Aktív témák

• Farkassacred

őstag

válasz Sordoran #55763 üzenetére

A Jujutsu-t is szépen leraktam a második évad közepén, de lehet, hogy valamikor meglesem majd ismét. Bár nem igazán tetszett ahová a történet haladt ott, így szerintem egyenlőre kimarad még.

Lett is gyorsban még egy sorozat a szezonból amit nem tudok hova tenni, ő a Kijin Gentoushou.
    Mondjuk itt nekem csak a démonok meg az idő nem tetszik, ahogy ugrálnak benne, de ezeket leszámítva korrekt cuccnak tűnt. Tehát akár ajánlható is.

Amiket én elkezdtem és tetszettek is:
    -Danjo no Yuujou wa Seiritsu Suru? Őt már említettem röviden, valószínűleg a szezon romcom/slice of life animéje lesz. Legalábbis remélem. :DDD Tőle még sokat várok a szezonban.

-Katainaka no Ossan, Kensei ni Naru Ez tényleg tök jó kis anime. A harcjelenetek az első részben nagyon szépen ki voltak dolgozva. És a történet se indult sablonosan, meg van egy érdekes vibe-ja is a sorozatnak. Ajánlott kategória egyenlőre bőven, reméljük marad is ez a minőség majd hetente.

-Kowloon Generic Romance A szezon hangulat felelőse énnálam, úgy érzem lesz itt még elme csavargatás dögivel. Mindfu.+ 80-as évek vibe, japán specialitás mesterfokon. :B

-Lazarus Nem sokkal marad el a Kowloon mellett a hangulat, hihetetlen első részt kaptunk. Cowboy Bebop, csak még inkább Cyberpunk 2077-es köntösben. Pörgős kezdés, végig epik feeling mellett, le a kalappal tényleg a készítők előtt. Bár megvan az esély rá, hogy később unalmassá váljon a sorozat úgy érzem, szóval hajrá Mappa.

-Tu Bian Yingxiong X Röviden, a szezon meglepetése számora. Mindenre számítottam, csak arra nem, hogy ez ilyen bitang jól fog indulni. Hűha, kb ennyi jut eszembe hirtelen a látottakról. Bőven ajánlott darab, úgy hogy pedig cgi animéről beszélünk részben.

-Summer Pockets Első rész alapján azt mondanám, hogy a chill slice of life-ja a szezonnak, de félek, hogy mi fog még kisülni ebből az animéből. :DDD De ne haladjunk ennyire előre, az első rész chill volt ennyi elég. Meglátjuk mit hoznak ki belőle.

-Kanpekisugite Kawaige ga Nai to Konyaku Haki sareta Seijo wa Ringoku ni Urareru Ő a limonáde anime nálam a szezonban, remélem kitart a végéig, mert az első rész nagyon tetszet. Itt is borító alapján bőven rosszabbra számítottam.

-Moonrise Első rész alapján tipikus scifis Netflix féle anime, de lepjen meg, hátha.

Folytatásos animék közül pedig őket nézem (nézném lassan, mert még nem kezdtem el őket.. :DDD )

-Wind Breaker Season 2
    -Shoushimin Series 2nd Season
    Mindkettő különleges első évaddal zárt, szóval uccu nekik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés