- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
etomcat #55743 üzenetére
Nem semmi hangulata van ennek az animének, vártam már régóta valami hasonlóra a japánoktól. Gyöngyszemnek tűnik így első rész alapján, úgy hogy felcsigázott rendesen.
Dohányzós jelenet meg szerintem nem volt zavaróan sok, pont annyiszor gyújtottak rá amit a kor megkívánt. Ajánlott darab mindenképp, amiket eddig láttam azok közül ez volt a legkülönlegesebb.
Ami még nagyon tetszett az a Danjo no Yuujou wa Seiritsu Suru? a mostaniak közül, és úgy tűnik kibontakozóban egy újabb Make Heroine ga Oosugiru!.?!
De egy cgi féle anime is meglepett, ő a Tu Bian Yingxiong X. Lehet, hogy azért tetszett nagyon mert hasonlít az animáció az Arcane-hoz, nem tudom pontosan. De valami volt ebben az animében is, hogy bőven ajánlható legyen.
Ha megnéztem mindent a mostaniak közül amit akartam, akkor írok még pár ajánlást én is, ha még nem voltak persze.
Shiro:
A fantasy címek közül őt emelném ki én is ebből a szezonból, nem számítottam rá trailer alapján, hogy ilyen jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- Revolut
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest