Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Totheground

    addikt

    válasz coco2 #50445 üzenetére

    kallódó "megmaradt lányok"

    A x-mas cake csajokrá (25+) gondolsz? Hal istennek az a hülyeség már a múlté, főleg mert a csajok egyre jobban felvállalják az ambíciói kar, egyetemre mennek, dolgoznak és egy rakat dolgot akarnak csinálni esküvő előtt.

    szexipar összes szereplője a hazugságokkal

    Ezt fejtsd ki bővebben pls

    JK Business
    Uh-oh. Minden ország, ahol nincsenek JK-k, legalábbis a pokol tornáca. :DDD
    Itt azért elkülönülnek a dolgok. Vannak a JK rifure-k meg hasonlók ahol esetenként van 裏メニュー. Aztán van a papakatsu, de azt nem JK limitált, JK-k és JD-k ugyanúgy csináljak. Egyébként az honnan, hogy szülői engedély kell, hogy meghívj egy JK-t valahova. Természetesen nincs így. A törvény meg elég gumi, lényegében a penetrativ szexet tiltja pénzért. De ugye nem véletlenül léteznek a soap-ok, delivery health és társai. Aztán úgye ha nem szexért fizetsz, hanem valami másért, de olyan szintű a kölcsönös szimpátia, hogy lesz szex is, az már nem tilos. :DDD Vagy ha felveszed, és azt mondod, hogy poreszt forgatsz az FC2-re. :D Az age of consentre oda kell figyelni, de ha a csaj nem jelent fel, akkor a rendőrség sem fog beleszakadni, hogy lesitteljen.

    Szóviccek (meg szórakozás a kanjikkal) nagyon is létezik Japánban, bár tény, hogy kicsit más, mint amit egy európai megszokott. Egy baromi gyakori példa az お仕事 -> 推し事

    Na, két órába egyelőre ennyi fért bele, majd lehet folyt köv később.

    [ Szerkesztve ]

    Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

Új hozzászólás Aktív témák