- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
válasz AMD Power #982 üzenetére
Na ismet vok.
Szal arrol akartam irni hogy otthonrol nagyon nehez elhelyezkedni idekintre. Gondolj csak a telefonra. Angolul beszelni sem konnyu eleinte, nemhogy telefonon keresztul. Emlekszem meg az elso telefonalasomra... brrrr Ezzel szemben az ugynokseg neked otthonrol elintez ''mindent'', azaz a melot es a szallast is. Szvsz ennel mar csak az lenne jobb ha otthon lakva kellene dolgozni magyaro-on az itteni fizetesert.
Vegeredmenykent le merem irni hogy ugynoksegen keresztul toredeknyi osszegbol meg lehet uszni a kijutast, arrol mar nem is beszelve hogy nem neked kell mindent megcsinalnod. 400e elkoltese + kockazat es idegeskedes <-> 100e es ''semmi'' nyugValojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.
-
AMD Power
titán
válasz AMD Power #982 üzenetére
Pont azt számoltam , hogy kb 400K-m lesz a szállásra , kajára , utazásra minden-re ami kinti ''életre'' kell. Nem tudom , hogy most itthon-ról intézzem-e a szállást vagy a Study!-nál vagy menjünk ki és kint keressünk szállást....!? A másik fele meg ez a március nekem nagyon de nagyon messze van!! Én már nem bírom ki addig! Nagyon bátor dolog lenne januárban kimenni? Persze ez a 400K a rendelkezésmre állna.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest