- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadeofme
tag
válasz
PaladiN #5029 üzenetére
Ma lecsekkoltam a lloyds-ot + a számlámra is ránéztem.
Tényleg van ingyenes számla is. A silver account-nál meg tényleg csomó extra benne van még a havi 8 fontban (amiről azt hittem, h szimplán csak "számlavezetési díj", mint otthon, úgyhogy utána sem néztem az egyéb opcióknak).
A mobil biztosítása is benne van ingyen, de ha elveszik/ellopják/tönkremegy/stb. 30 fontot le kell csengetni a kártérítés díjaként. Na most ez olyan telónál jó, amelyik többet ér, enyém sajna még annyit sem.
Autóbiztosítás is jó lenne, ha lenne autóm.
Lakásbiztosítás detto.
Money transfer card-ra hál'Istennek nincs szükség.
Az egyetlen hasznos dolog számomra a Travel money card lenne, de sajna még távol állok az utazgatástól is. (Max. haza, de mire ott euro lesz.Forintom meg van egy kicsi az otthoni számlámon.)
Amúgy a banki szolga helyből a silver accountba rakott, meg a honlap is a friss UK rezidenseknek ezt a csomagot ajánlja, véletlenül sem az ingyeneset. (Másfél éve lövésem sem volt a dolgokról, egy barátom segített intézkedni.) Lehet át is jelentkezem az ingyenesbe, ha már úgysem használom az extra szolgáltatásokat.
Milyen üzleti kapcsolatra gondoltál? Nőt is lízingelsz?Amúgy meg max egy sört fizetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest