- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
Snoop-y #24321 üzenetére
abszolut tajekozatlan vagyok a temaban es csak jozan paraszti esszel en ugy gondolom hogy eppen hosszutavon utne nagyot a brexit ha kikerulnek a single economic area-bol. rovidtavon lehet hogy mestersegesen megprobaljak majd enyhiteni.
vegeredmenyben: kevesebb ember-> kevesebb kereslet -> alacsonyabb ar.
arrol nem is beszelve hogy mostanra mar majdnem minden EU diplomas beszel angolul, tehat sokkal konnyebb egy kulfoldi ceget is masik EU orszagba koltoztetni/letesiteni. ez szerintem 50 eve meg komoly versenyelonyt adott az angoloknak, mara ez is megkopott. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Snoop-y #24311 üzenetére
meg volt adva multkor is egy link,
de mondjuk irj ide [link]
vagy olvass egy kis kiszámolót [link]
van sok cikk nem csak ez
angol nyelven sokkal tobb es jobban osszereakott cikk is vanill a lenyeg h ne h azt hidd ez cikizes vagy ilyesmi volt a reszemrol senki fele. nem irtam h mekkora pancser aki vett lakast, max azt h van par teveszme amit bizonyos dolgokrol hisz, ill ami a köztudatban van
a topicot se szeretnem feltetlen felboritani ezzel a témával most sem. ill nem tudom h ez pl kit mennyire zavar
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Snoop-y #24309 üzenetére
Fejtsd ki inkabb egy befektetos topicban. De gondolom nem akarsz rola tudomast venni h mi a valosag hat istenem. En azert szoltam hozza multkor is hogy segithessek egy picit mashonnan megvilagitani a dolgokat. Ja meg h ne vezess felre mast azert mert te meg vagy gyozodve vmirol
nem az lett irva h olcsobb hanem h kb egal. Akkor is ha sajat tulajdonu hazad van. Es nin rajta hitel. Hoppa..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest