- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aragornka
csendes tag
Köszi a tanácsokat, jól esik. Amúgy a közvetítő céget leinformálta azt létező és hivatalos 2005 óta. Viszont a vállalatot, amely alkalmazna azt csak feb18-dika után tudom leellenőrizni, mivel addig nem lehet tudni, hogy két vállalatból melyik jön interjút tartani. A közvetítővel kötött szerződésembe egyelőre csak annyit írtak, hogy "Grampian country food group......." de ennek rengetek leányvállalata van, tehát míg meg nem mondják melyik addig lehetetlen bármi infót is szerezni róla, én legalább is eddig nem igazán kaptam.
Az útelvelet meg törvény szerint ki sem adhatnám a kezemből mivel az hivatalos igazoló okmány stb. Na de ha kell az ügyintézéshez azt már megértem, mivel a home officehoz is azt kérik, mikor regisztrálsz.
Ha van itt valaki manchesteri a fórumon, akik a közelben tud valami baromfihús csomagoló gyárat akkor az jelezze, mert valszeg arról lenne szó.Még puhatolózóm az ügyben, interjúig minden képen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest