- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
moleculez #36610 üzenetére
Addig is amig megtudjuk a választ, itt egy jó kiszámoló videó arról, hogy miért mondtam a "felét": [link]
A milliomos szinten tényleg a felét elteszi az állam, ha legális módszerrel fizetik ki.
A "kedvencem" a Child Tax büntetőadó. Aki azt kitalálta, hááát... és nem is olyan nehéz beleszaladni 50k felett.
Tudom, tudom, szégyen, ha valaki 50k felett keres és még gyerekei is vannak. Ott rohadjon meg
.
Mondjuk a 40%-os adókulcsot sem fogom soha megérteni.
Attól mert valakinek nagyobb a pénzteremtő képessége, mert időt és pénzt áldozott rá, azt miért fizessen százalékosan többet mint aki kevésbé szerencsés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest