- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz
BÁ Nutrition #26278 üzenetére
A gyerek kérdésbe nem állok bele, egyrészt nincsen, másrészt nem is szeretnék. De elképzelhető, hogy gyerekkel jobb otthon lenni, főleg, ha van segítséged is, pl. nagyszülők. Plusz a mi gyes/gyedünk megengedi azt, hogy otthon legyél évekig a gyerekkel, viszont van hátulütője is a dolognak, sokkal nehezebb visszamenni a munkaerőpiacra. A legújabb adórendszer miatt több gyerekkel kevesebbet kell adózni, habár egy gyerek felnevelése is rengeteg pénzbe kerül, akkor mennyi lehet háromé. Tudom, hogy aki gyereket vállal, az nem azt nézi, hogy mennyibe fog kerülni, de anyagilag akkor is megterhelő tud lenni. Azt mondjuk teljesen megértem, hogy vannak olyanok, akik azt mondják, hogy nem akarják otthon felnevelni a gyereküket. Aki itt kint nevelkedik fel, az iszonyat nagy előnnyel indul az életben, az egyik triviális dolog nyilván a nyelv. Egy világnyelvet anyanyelvi szinten beszélni nem rossz dolog.
Én tisztában vagyok a lehetőségekkel, épp ezért élek itt, és nem otthon. És pont ezért mondom azt, hogy itt sokkal jobb élni, ha csak szimplán az anyagiakat és az előrelépésedet nézed. Vannak egyéb tényezők is, kinek mi a prioritás az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest