Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz thiclyoon #6246 üzenetére
Hopsz
... Rosszul fogalmaztam... Multiplayer FPSShadowgun Dead Zone: android 3+ (nekem gb)
Mass Effect nem fut a telómon
Dead Trigger megvan, a 2 android 4.0+
Dead space nem multis.Szóval így újrafogalmazva Android 2.3.6-ra kellenek játèkok. Nem muszály a legújabb legjobb grafikájúnak lennie, mivel valszeg nem menne a telómon. (Zte kis plus)
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
vatafakk
aktív tag
válasz thiclyoon #7776 üzenetére
Megy root nélkül is a Helium, csak kell hozzá PC is, kicsit bonyolultabb, mintha rootolt készüléken backupolnánk, de megoldható! Én root előtt mentettem vele játékállásokat, a helyreállítást viszont root után végeztem el, szóval azt már gép nélkül egy klikkre, de elvileg lehet root nélkül azt is.
-
addikt
válasz thiclyoon #7887 üzenetére
Sajnos a látszat ellenére ez nem ilyen egyszerű, próbáltam.
Helium-os biztonsági mentésemmel se megyek sokra.Írtam amúgy a játék fejlesztőinek is pár napja ezzel kapcsolatban.
Azt írták nagyon sajnálják, a játék jelen állapotában nem támogatja a játékállás átköltöztetését, de a jövőben próbálnak ráfeküdni a témára esetleg frissítés formájában.Gondoltam hátha van aki tud itt valami nagyon okosat.
Azért köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Autós topik
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Projektor topic
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- NBA és kosárlabda topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest