Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
válasz
Jumbozorz #5969 üzenetére
Nekem is iszonyúan melegszik (SGSII), és a képernyőzár feloldása után force close-ol, újra kell indítani, szóval még van mit csiszolni rajta. Egyiptom kivégezve (40/40), de az a bajom, hogy mivel összesen 3 féle pálya van az egész játékban, már most elkezdtem unni. Főleg, hogy összesen 6 slotom van (a 7.-et még nem nyitottam ki, mert baromi lassan szórja a kulcsokat), ezért nem sok változatosság van a pályákban, nem érzem azt, hogy hú de jó, hogy jön egy új küldetés. Ráadásul a 2-3. világban mintha ritkábban adna kulcsot is, szóval nekem se jön be az IAP-irány. De legalább nem is fogok fizetni érte, mert nagyon elszállt árak vannak benne (egy növény 537 Ft). Esetleg ha a 4. világ fizetős lesz, és nem túl durva árszabással, akkor meggondolom, de tárgyanként elvárni, hogy fizessünk eléggé a legalja...
A coinoknak sincs kb. semmi értelme, a power up-okkal szépen lehet gazdálkodni, nem vettem még egyet se, a 3 "isteni beavatkozás" meg szerintem csalás, úgy nyilván nem téma a pályákat megcsinálni. Ehhez képest nem vágom, miért is akarna bárki 450.000 coint megvenni 26 ezer(!) forintért?!
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Stellar Blade
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Milyen autót vegyek?
- Társasjáték topic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest