Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jonnyjoker01

veterán

Aki esetleg még játszana Eve Echoes-al adok egy farmolási tippet, ami viszonylag könnyű és rengeteg pénzt össze lehet vele szedni.

For Freedom missionök farmolásával fél-afk módban lehet pénzt keresni, mert nem nehéz egyáltalán. Többi mission jobban fizet, de több figyelemet is igényelnek (és időt).

Setupom a farmoláshoz:
    Omen Navy Issue - 5x Imperial Pulse Laser, 1x MK5 Infiltrator drón, 2x MK5 Medium Nosferatu, 1x Interruptive Webifier, 1x Imperial Navy Adaptive Armor Hardener, 2x Medium Armor Repair (1 Knight, 1 Gourget), 1x Faction Heat Sink + 1x Faction Afterburner. Rigek: Mk2 Laser Collision Accelator, Mk2 Trimark Armor Pump (lehet összekeverem a nevét, az amelyik +25% armor rep bónuszt ad).

DPS: 320 és 406 heatsink bekapcsolásával, afterburnerrel 302.

Taktika:

2 harc van a küldetésben, az elsőre bekapcsolom az auto orbitot 8 kilométeren és AFK végigmegyek a wave-eken (csak az utolsónál van 1 elit frigát). Heat sink-et aktiválom mindig amikor lehet.

Második harc: első 2 wave iszonyat könnyű, marad az auto orbit + Heatsink kombó. A harmadik wave-ben 1 elit frigát és cruiser van, itt kikapcsolom az auto orbitot, Approach Station és először a kis hajókat szedem le, az elit frigáttal az élen. Általában ilyenkor már be kell nyomni mindkét armor rep-et, de a kis hajók szétszedése után elég lesz egy is. Ha esetleg valamit elrontottam volna akkor dokkolok az állomáson, megjavítom magam és ugrás vissza. Kis hajók leszedése után az elit cruiser-t fókuszálom, mert az sebez a legtöbbet.

Ha vége a harmadik wave-nek akkor azonnal elugrok az állomásra és kicserélem a Heatsinket egy Afterburnerre. Vissza warpolásnál 20km távba warpolok, majd approach station afterburnerrel. Közben ha valami közel kerül akkor ráfokuszálom a lézereket, de a cél hogy széthúzzam az ellenséges hajókat, hogy a cruiserek ne sebezzenek egyáltalán amíg a kis hajókkal szórakozok mert van belőlük vagy 20 (és hogy az elit destroyerek, frigátokat szeparáljam a többiektől). Ha 50km+-ra kerültem a cruiserektől akkor kezdek játszadozni a távolsággal, közelebb megyek a közeli kis hajókhoz és szépen sorban leszedem őket. Ha armor beesik 40% alá akkor warpolok állomásra.

Szép lassan így eltakarítom a kis hajókat, utána fókuszálom az elit cruisereket, és utána a maradék cruisert afterburnerrel orbit 8km közben szedem le.

Szükséges idő: 1-1,5 óra a naprendszerek közti utazást beleértve (kb 20-30 perc aktív figyelmet igényel viszont csak, az utolsó két wave).

És most beszéljünk a pénzről:
    Jutalom: 20.000.000
    Item dropok: 4.000.000 - 30.000.000 között (posse adaptive shield hardenert is dobhatnak az elite frigátok, 12-14 millió darabja)
    Bounty: 2.500.000
    Jutalom láda: 1.500.000 vagy nyitás esetén 300.000 - 10.000.000.
    Mission kártya: -10.000.000-12.000.000

Összesen: 19.500.000 - 51.500.000 jutalom. Kicsit ingadozó, de eddig többnyire jó futásaim voltak, ezen a héten össze is szedtem a 350 milliós Harbinger Prototype-ra a pénzt pedig aktívan alig játszottam most időhiány miatt. Ha játszok, akkor egy nap 3-mat csinálok meg belőle, amíg megtelik a cargo és utána Jitán eladok mindent. Így a napi profitom kb 90-110 millióra jött ki.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés