Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintem nekem ennyi volt a free to play játékokkal való játszás.
Adventure Communist az egyetlen hosszú távú idle game ami lefoglalt, most egyre pay to win-ebbek at eventek, egyszerűen elveszi a kedvem a játéktól. Ha ignorálom az eventet akkor szarul érzem magam mert "kimaradok a jóból". Ha nem ignorálom akkor még felhúz, hogy az egész direkt úgy van megtervezve, hogy folyamatos költés nélkül ne kapjon a játékos jó jutalmakat.
Archeroban azt tetszett, hogy kell ügyesség a játékban, nem valami agyhalott casual játék. Viszont akármennyire vagy ügyes, jó cuccok nélkül közel a lehetetlen felé ível a pályák teljesíthetősége. Jó cuccokat ingyen pedig irtózatosan nehéz szerezni, a játék megjelenése óta 1 db "epic" cuccom van, ami még nem is a legritkább minőség, pedig az ingyen forrásokat mind kihasználom, gemeket csak ládákra költöm.
Darkness Rises egy nagyon jó MMORPG, de meguntam mert teljesen ugyanolyan mint a többi, hasonlókkal régebben sokat játszottam. Meglepően jó benne a monetizáció, nem mondanám pay to winnek (persze akik rengeteg pénzt perkálnak azok mindig jobbak a kisebbeknél).
Mighty quest for epic loot addig érdekes amíg elő nem jön a pay to win mechanika, ami meglepően hamar jelentkezik a játékban.
Most visszamentem kicsit pubg-zni és tudom, hogy free to play, de csak kozmetikára lehet költeni, ami nem érdekel. Megízleltem újra a minőségi, balanszolt játékélményt. Maradok a stardew valleynél, minecraftnál és további prémium játékoknál vagy csak kozmetikázós f2p játékoknál szerintem inkább mint hogy az időm pazaroljam azzal hogy kitapasztaljam, hogy vajon egy-egy új ingyenes játékban lehet e haladni folyamatos költés nélkül normálisan
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest