- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
válasz
csiki52 #1764 üzenetére
@csiki52, @Ice9
Én is pár éve a Car launcheret használom. Ebben is van beállítás hogy induljon a rendszerrel együtt, de eddig ezt nem kellett bejelölni. Most ha ki pipálom akkor kb 5 perc mire bootolás után elindul a launcher és a back light auto level is késön reagál. Este kiégeti a szemem addig. Normálisan működőtt az utolsó frissítésig. Általában rádiót hallgatók. Mikor szólt a rádió. Leállítás után 30 percel kikapcsol a fejegységem teljesen.( Ezt be lehet állítani a beállítások/extra beállítások/ kikapcsolás késleltetés ha ac off menübe). Este indulok fejegység be bootol az alapértelmezett launcher egyböl indul a rádió szól a háttérben pár mp. után a B.L.A.l be állította a fényerőt a napszakban megfelelően. Új verziónál bootol rádió a fő képernyő és a launcher be sem jön csak ha a házikora bökök. Ha esetleg meg tudnátok nézni hogy nektek hogyan működik még köszönöm.
-
mumtaz
senior tag
A fejegységre két helyről kap 12V-ot: Az egyik az állandó +12V, a másik az ACC. Előbbi a fejegység alap tápellátását adja, a másik az, aminek a megléte esetén bekapcsol a fejegység és bekapcsolva marad, míg az ACC meg nem szűnik. Na most az autó függő, hogyan adja ki az ACC-t. Általában a gyújtáskapcsoló első állása az ACC, a második a gyújtás, a harmadik meg az önindító. Néhány autóban csak az első állás és afölött van ACC, és 0 állásba fordítva kikapcsol. De van, amelyiknél, ha egyszer már odatekerted a kulcsot, akkor az ACC - függetlenül attól, hogy visszatekered 0 állásba - egészen addig bekapcsolva marad, míg ki nem veszed a kulcsot.
Szóval ez teljesen autófüggő. -
gyvince
senior tag
Sziasztok vèlemènyt kèrnèk erről Audi A6 C5 be lenne jó vagy szar milyet vegyek ami jó??
[link] -
csiki52
tag
Nekem bevált a Hal9k rom, sokféle beállitás, sokféle launcher... 10 eurót kell küldeni az orosz fejlesztőnek, az küld egy kódot amit egyszer kell beirni utána automatikusan jelzi a frissitéseket és lehet telepiteni.
A fejegység letölti csak internet kell neki.
A kinti hőmérsékletet én az időképről veszem ami telepitve van automatikusan frissül és gps alapon mutat.
az akku feszültséget mutatja menüben be lehet állitani. mást nem próbáltam, kormányvezérlés, kihagositás jó. -
csiki52
tag
válasz
kovbandi82 #1769 üzenetére
nem mindegyikkel müködik, nekem van egy Alcatel W800 4G, van egy telenor Huawei E1752 3G és van egy huawei E5785 /router/
ezek müködnek , használok Digi mobil, Telenor, és T-mobil kártyát is.
A Hal9k rommal müködnek az előzővel nekem sem.
a PPP widget alkalmazást telepiteni kell, automatikus futást engedélyezni, ez inditja amint rádugod az usb-re -
csiki52
tag
Öszinte legyek ezt igy nem tudom, nekem ezt nem kellett állitani a kocsi alapbol igy müködött kezdettől fogva anno a gyári fejegységgel is, megnézem majd a beállitásokat, hogy erre utaló beállitás van e.
Csak hétfőn megyek a kocsival legkorábban akkor tudom megnézni ebben a hőségben nem mozdulok ki a lakásból.
a kocsi SEAT a fejegység PX5 Dicola/CHS/ több mint egy éve rendeltem kinábol, a rom android 9 HAL9K 4.1.0 , nem az eredeti, igy más és több beállitási lehetősége van. -
csiki52
tag
Nem, nekem teljesen máshogy van beállitva.
Nekem nem kapcsol ki a fejegység addig amig a slusszkulcs a helyén van akármeddig áll az autó, csak akkor ha kiveszem a kulcsot.
Testre szabható kinézetű launchert használok bár Agamatol kezdve mind telepitve van, nekem ugy van beállitva /fejből most meg nem mondom melyik launcher ez/ hogy mindig a főképernyő indul és nem kapcsol sem rádió sem más automatikus program mivel mindig mást használok.
Több rádiót zeneprogramot és dvd-t is használok az ut hosszátol függően, leginkabb internetes rádiókat.
A főképernyő aktiv mindig ahol alsó gombsorra van beállitva a használt alkalmazások, nekem a sebességet kell látnom leginkább és a megtett távolságot, de itt látom az akku feszültséget , hőmérsékletet stb.
Az internet mobil stickről megy , ha érdekel megnézem a beállitásokat lefényképezem, mert használtam Agamat is régebben és azzal indult amire a beállitások menüben állitva volt szerintem nálad is itt van a gond.
A fejegység mindig stand by ba kapcsol, sosem áll le csak akkor ha az akku le van véve vagy képrnyőröl manualisan ki nem kapcsolom.
Nem kell félni tőle ha egy hétig nem mozdulok a kocsival akkor sem merűl az akksi.
4.1.0 van jelenleg, azt tudja amire nekem kell meg vagyok elégedve.
egy biztos ne telepitgess ujra mert csak beállitás kérdése minden ezt én napokig szenvedtem -
ice9
tag
Gyári Launcher? Agama-val van tapasztalatom ezügyben. Ha be van jelölve a "Run on top of all windows" akkor indításnál a Launcher jön be (háttérben rádió, ha leállításkor ment), ha nincs, akkor az utolsó állapotról indul. pl. radio, ha az volt előtérben leállításkor.
Sometimes, when loading Android, the launcher may not be in the foreground, but hidden by other launched applications (for example, Radio). The "Run on top of all windows" mode is necessary so that after launching the launcher or leaving the launcher from the "sleep" mode, agama always appears on the screen above. This is achieved in a simple way. After starting the system, Agama monitors the "focus" of its window (whether it is on top or not) and if the focus is lost, the launcher imitates pressing the "Home" button and again returns focus. Focus tracking stops when you click on the launcher screen, or 30 seconds after the start.
The "over all windows" mode is only possible when the launcher is set as the default home screen.
-
hzx0
aktív tag
válasz
csiki52 #1754 üzenetére
Lenne egy kérdésem. Legutolsó frissítés 4.1.0. Ha hosszabb ideig áll az autó és kikapcsol a fejegység ( nem stand by). Neked rendesen indul a fejegység. Launcherel a kijelzőn és a rádió szól a háttérben? Mert nem tudom hogy nálam van e a gond. Senki nem panaszkodik xda-n . Nekem úgy indul. Ha szólt a rádió amikor kikapcsol. Akkor a rádióval indul és azon is marad a kijelző. Csak a home gomb megnyomásával lép a launcherre. Ha a rádió ki van kapcsol és úgy kapcsol ki akkor induláskor a launcherel indul a fejegység de a rádió nem szól. Már teljesen újra raktam 4 0.0 -tól. Még 4.0.2 vel jól müködik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Revolut
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Cyberpunk 2077
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged