- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz neo_xperia #66425 üzenetére
Biztosan én vagyok az n*1 !
De hogy őszinte legyek én semmi mást nem olvasok tőled csak azt hogy így sz*r a kínai meg úgy sz*r a kínai telefon, mondod ezt 0 összehasonlítási alappal !
Nekem elég sok telefon megfordult már a kezemben az elmúlt időszakban jelenleg is amik vannak : Mi 8, iPhone XR, Redmi Note 5 és Mi A2 Lite ... előtte S6, S7E, S8 szóval van összehasonlítási alapom bőségesen, nem mondom azt hogy rossz a Samu de semmivel sem érzem jobbnak mint egy kínait
Önigazolás ? én erre pont magasról teszek, kérdeztek én válaszolok ... ennyi !
Kompromisszum ? 0 sőt mindenben jobb (kijelző, kamera, sebesség, támogatás)
Ezt nem vitaként írtam csak ez a véleményem, senki sem akar rábeszélni senkit a kínaira csak ezek a puszta tények, ha neked a Samu jön be akkor használd egészséggel senki sem fog elítélni érte, ugyan ezt elvárom viszonzásképp is !
(#66426) Quqesz
+1 és neked is van viszonyítási alapod, tudod melyik a jobb telefon, csak azt nem értem hogy miért baj ez ha valaki leírja ?
Én inkább legközelebb nem is írok semmit, mert mindig jönnek a támadások (sz*r a kínai tudom) szóval jobb a békesség, nem ér ennyit az egész !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #66425 üzenetére
Senkit nem akarok megtéríteni, de látom a különbséget. Ezek a gyártók nem fognak eltünni, mert sokat fejlődtek és egyre ismertebbek. Anno hol volt a huawei egy samsung mellett, most meg komoly ellenfél(sőt). Ez lesz a kínai gyártókkal is, no persze nem mindel. Akik életképesek az a huawei, xiaomi, oppo, one plus és a vivo. A többi le fog morzsolódni. Ezek a gyártók is baromi nagy hátránnyal indulnak egy samsung ellen, de a jó árazással jönnek fel.
Tudom, hogy ő is túltolja a szekeret, legyél okosabb.😉
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest