Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #56603 üzenetére
De az még megmaradt a jack-el együtt, IR-t viszont kispórolták.....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #56603 üzenetére
Hol máshol?
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
leslien
nagyúr
válasz vodrosjozsi #56615 üzenetére
most adtam el...
Quqesz köszi, de majd próbálom a nejemtől vhogy próbálgatni...
így elsőre egyben van nagyon.. smartshop.hu tól vettem full doboz 164k volt.. februári gyártás, és sztem olasz mert ITC a kód rajta.. 27% áfa és imei a számlán tehát Lg szervizbe mehet ha netán gond lenne..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
törölt tag
a noccstopik egyre szórakoztatóbb. Nem hittem volna, hogy kitart eddig.
-
Arcképgyáros
válasz #96302336 #56626 üzenetére
Bár nem igazán tudtam visszafogni magam én se, de szánalmas a színvonal...
Ilyeneknek van szavazati joguk.
Nekem meg nincs, hacsak nem mondok le a japán állampolgárságról
(Japán állam nem fogadja el a kettős állampolgárságot)Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #56627 üzenetére
A demokrácia legfőbb baja az, hogy 10 hülye leszavaz 9 tudóst.
A vicc az, hogy senkinek sincs igaza. Valójában egy kényszer az a sziget, hacsak nem alkalmazzák Vivo Apex technikai megoldásait. Na az must have! -
Arcképgyáros
válasz #96302336 #56628 üzenetére
Nem is az a baj, hogy senkinek sincs igaza.
Hanem az, hogy mindenki azt hiszi, hogy alapigazságot ír le 600hsz-en keresztül.
Főleg az oroszlán, de a kalapács sem semmi...Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #56630 üzenetére
Nem baj. Amíg folyik, addig is jókat röhögök. Kb. olyan hitvita ez is, aminek semmi értelme, de jól el lehet rajta csámcsogni.
-
vodrosjozsi
őstag
Asszem nekem se kell ilyeneket írni
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
-
vodrosjozsi
őstag
Paramacsek azért ott van bakker. Csak nem iphone júúúzer?
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #56635 üzenetére
Ha jól emlékszem, S7 tulaj
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
mark!
őstag
-
vodrosjozsi
őstag
Úgy lehúztam az s7-et az asztalról usb-vel hogy az életem is lepergett előttem
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #56640 üzenetére
5 centi magassagbol? Az semmi
En multkor megcsusztam, Mate repult is egy nagyot a betonra fejmagassagbol. Meg se kottyant neki. no more latta a jelenetetXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
mentic18
aktív tag
Ha mézre néz, fordul a méh sereg..
Kész, ennyi volt. Hétfőn kijelzőcserét tartok a váci úton, és viszlát törött képernyő
Remélem lesz annyira jó idő hétfőn, hogy tudjak jó fotókat feltölteni majd a fotós topikba.
Nagy segitségem lesz a huawei "állvány".Samsung Galaxy A53 5G
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #56640 üzenetére
Nekem a gyerek megivelte multkor a h9-et a sarokba, de tulelte.😁
Kellett nekem meglatni a noccstopikot. 😀
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
vodrosjozsi
őstag
Az a facebookos fotós csoport az kegyetlen.. felrakok egy rohadt képet és kértem egy kis segítséget (én barom!) És azt vártam, hogy talán lesz 1-2 ember aki segít de ennél már csak az lett volna jobb ha nem is ír senki se. A dísztököt szopkodják, azt.
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #56645 üzenetére
Ugye milyen csodálatos érzés? Na én ezt bírom hármotok ellen, te már az első 5 percben megfutamodtál
Mellesleg segítettem is neked, mert írtam mit és hogy, csak addigra már törölted a posztodat.
Ha egy ennyit nem bírsz ki, az szép. Ellenben velem szemben tudod tolni a dolgokat ott.. Mindegy, béke legyen inkább.De ha már reagáltam, megírom itt:
Tedd vissza alapra a beállításokat, mert ott valamit eltoltál. Az ISO legyen 50, a záridőt vidd le 2s körülre. ha nem jó, akkor növeld a záridőt, mellette az ISO is mehet felfele, de 200nál állj meg vele. A képeddel az a baj, hogy nincs téma, és abból amúgyse lehet sok jót kihozni. Érdemesebb inkább a szobában keresned egy tárgyat, legyen az váza, bögre bármi, és mondjuk a tv fénye mellett kísérletezgetni.
Egy példa:
ISO50 és 30s záridővel készült, még az LG G4 első képeiből ered. Itt csak a tv fénye adta a világítást. semmi más beállítást nem kapott.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #56645 üzenetére
Ó bazz és nem szóltam be...😁
Mit szeretnél tudni?Más
Na majdnem kivertem én is a kezemből az snyócat, de szerencsém volt. Amúgy nekem is az usb csatival sikerült lerántani a G4-et, akkor lett sérülés egyedül a kereten 2,5 év alatt....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #56647 üzenetére
En a G4et kb 3-4x ejtettem el, semmi baja nem lett. G5, H8, Mi5, Mi6, U11 es a M10P is esett szepen. Legtobbjuk pofara..
A 2 Samu ami volt, szerencsere nem esett. Nem biztos hogy megusztak volna..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Aryon87 #56646 üzenetére
Míg téged én csak zrikáltalak és nem vetted le addig ez a manus (és bocs de nem mindig rólad szól a történet ) csak azért írt oda hogy basztasson. És ha nem tetszik valami akkor nem írsz oda, nem reagálsz rá, nem veszed fel. De te tulajdonképpen mindenen felhúztad magad, utána provokáltál minket, persze hogy nem hagyjuk mi se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest