Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
Sziasztok!
Évek óta jól működő note3 készülékem ma dél környékén egyszerűen beadta a kulcsot. Nem igazán értem, hogy mi lehet vele, mert a közelmúltban nem nagyon telepítettem rá semmit. A legutóbbi, ami mondjuk ma reggel volt, az a google maps-nak valami új frissítése, amivel offline módban is elérhetővé vált volna. Valami gyorsítást ígért a maps-hoz... nem is nagyon olvastam el. Szóval elindítottam, majd nyomkodtam egy kicsit a készüléket, végül zsebre vágtam. Kb. egy órával ez után néztem meg, és fekete képernyő fogadott. Mindössze a redőny funkció működik, de onnan sehová tovább nem hajlandó menni. Tudom a wifit, netet stb. ki-be kapcsolgatni, de a beállításokba már nem lép be, nem hoz be hátteret, gombokat, alkalmazásokat... szóval kb. semmit.
Az újraindítás rettentően lassan történik. Nagyjából 5-6x nagyobb lett az időigénye a folyamatnak. Biztonságos módot sikerült eddig kipróbálnom vele, de az sem változtatott a problémán.
Sajnos túl sok kép és egyéb adat van a készüléken egy factory resethez, és sajna kábellel sem jutok semmire, mert nem hozza be a könyvtárat a gépen.
Van esetleg valami ötletetek, hogy mit csinálhatnék vele? (Garanciás ugyan, de nem nagyon van esélyem hazavinni, mert még fél évig biztosan nem megyek magyarországra)
Gyári szoftveres, nem rootolt készülékről van szó.Köszönöm a tippeket előre is!
[ Szerkesztve ]
"War... war never changes"
-
fps8
senior tag
válasz Williamgrant #25963 üzenetére
Sajnos appokat alapból nem tudtam használni. Kártyám se nagyon akad, az usb kábelre meg nem adott be semmit.
A factory reset megoldotta a gondot. Szerintem egy nagyon erős app crash volt a ludas. Talán azért nem lépett tovább, mert nem töltötte be a feloldómintázatot sem, aztán nem volt hajlandó semmit sem betölteni. Még a tárcsázó se töltött be.[ Szerkesztve ]
"War... war never changes"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest