Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a CWM az mennyire kötődik a kernelhez?
Konkrét helyzet:
Xperia mini-re feltettem a krsh kernel-t. Amivel együtt lett CWM is. Meg root is...
Most szeretném visszatenni a gyári kernelt.
Ha ezt megteszem akkor a root elszáll ez tiszta sor.
A CWM is vagy az tud független lenni ettől?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz kelekyle #2753 üzenetére
Jaja custom rom van most fent...(Smultronic v5)
Kösz
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Naná, hogy rosszul tudom...kb a hétvége óta kezdtem bele, a "mit is lehet kezdeni egy nyitott BL-es Andorid-os telefonnal" témába...
Először feltettem a krsh krenelt. Ezután lett CWM-em. Most már értem, hogy akkor ez miért volt.Tehát akkor a "root", az a ROM-hoz kötött.
Ezután két ROM-ot próbáltam ki. (RealICS és Smultornic)Kösz a felvilágosítást.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Sokszor a hozzászólások hangsúlyozása nem teljesen jön át, ezért előfordulhat, hogy van némi félreértés...
Egyébként jó helyen járok/jártam a kérdésemmel? Mert ha van megfelelőbb topik akkor nem off-olok.
A konkrét telefont csak azért említettem meg, mert így könnyebb volt a helyzetet felvázolni, de ettől függetlenül szívesen olvasnék az Android lelkivilágáról működéséről...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Android másképp: Lineage OS és társai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest