Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #5113 üzenetére
Köszönöm
Kipróbálom amit ajánlottál. Grariztatásnak is utánajárok,meglátjuk mi lesz.
Szerencsére sikerült gyorsan egy ideiglenes készüléket szereznem, így egy kicsit nyugodtabban tudok intézkedni.A röhej az, hogy csütörtökön rendeltem meg az új telefonomat, mert már cserélni akartam ezt, mivel nem tudja a dualSIM-en a 4G-t, csak 4G/2G van.
Kibírhatott volna még 1 hetetLehet láma kérdés, de honnan tudom meg, hogy ROW, vagy CN verzió, ha nem indul el?
Bár lehet a mellékelt papírjain is rajta vannek ezek az infók. -
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e. Ha nem jó topikba,akkor elnézést kérek, nem szeretnék OFF-olni.
Van egy Lenovo Vibe Z2 Pro készülékem.
Tegnapi nap egyszer csak nem tudtam "feloldani" a képernyőt, hiába nyomtam meg röviden a bekapcs gombot, nem csinált semmit, az értesítő led pedig villogott kéken, hogy kaptam valamilyen értesítést.
Teljesen sötét maradt a képernyő.
Hiába nyomtam hosszan a bekapcs gombot, hogy esetleg kikapcsolom így, vagy bármi, semmire sem reagált.
Teljesen fekete maradt a képrenyő.
Azóta lemerült a telefon, na mondom nem baj, ráraktam töltőre, de a csak pirosan villogott az értesítő led.
Töltéskor normál működéskor ugye folyamatosan pirosan világít a telefon.
Se bekapcsolni nem tudom, se semmit.Esetleg valakinek valami ötlet, hogy mi baja van a készüléknek?
Hogy tudnám életre lehelni?Az utóbbi időben amúgy elkezdett már "rakoncátlankodni", random szerűen újraindjult magától, de újraindulás után hosszú ideig jól működött, problémamentesen, így annyira nem foglalkoztam a "problémával".
A telefon munkaeszköz, ezért is érint kissé kellemetlenül a dolog.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv:
Tanisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest