Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
masek
csendes tag
igen, menteni-menteni, nem lehet elégszer mondani...
2 db IMEI számom van - 3 percet utánaolvasva ez valszeg a dual-sim miatt így is kell legyen

a meteos partícionáló app-ban nem volt 2.7 GB, csak 3.0 GB, furcsálltam én is, mindenesetre működik...
az adatvisszaállítás viszont körülményes volt.
Helium-ot használtam (leánykori nevén Carbon)
a PC-re mentett állományokat nem lehetett visszatölteni, csak ha egy PowerShell scripttel szétpakoltam mindent külön alkönyvtárakba.. nem volt egyszerű, mivel eddig nem is tudtam a PS-ről, a scriptet is úgy találtam
és nem is jött vissza minden 100%-osan, néhány app visszarakás közben megfagyott, így azokat le kellett szedni újra (a ~90-ből 3-at)van erre könnyebb-biztonságosabb módszer?
-
masek
csendes tag
sziasztok,
THL W200, elrontottam, mint valami kezdő

átpartícionálásba fogtam, 3.0 Gb-ot választva, majd boot recoverybe. (meteos-mtk6589-rom-edit-8gb-en-sdcard-repartiton.zip)
elfelejtettem, de csak a gyári recovery volt rajta. (system recovery 3e)
ráadásul a gombok használatát is elfelejtettem (1 éve nem nyúltam ilyesmibe), ezért a "wipe cache"-re mentem a "wipe data/factory reset" helyett.most már nem hajlandó "wipe data/factory reset"-et csinálni: "Mount /data error" a felirat.
nem tudom felrakni sd-ről a Cappa recovery-t sem, "Installation aborted"
sima újraindításnál "Encryption unsucsessful", csak "reset phone" gomb, majd a recovery kiírja, hogy "Erasing", majd "Error", és ennyi, megint a recoveryben vagyok.SP Flash Toolt feltettem, de a scatter fájl betöltésénél elakadtam... ha most félig már át van particionálva, akkor már máshol van a partítciók eleje-vége, mint a gyári érték, nem?
mitévő legyek?
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NAS problémák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest