- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
kelzsoca #1377 üzenetére
Persze, ezt én vágom. Csak valamiért nálam ez egyik telón sem így működött. "Ha fogytán a szabad RAM, az Android elkezdi killezni (kilőni) a legalacsonyabb prioritású appokat" Ugyanis ha meg akartam nyitni egy appot, akkor mivel már alig volt ram, akadozva, küszködve töltötte be, és ugyanúgy küszködve is tudtam használni. Ezért nem érzem soha, hogy kilőné a felesleges appokat a rendszer.
(#1378) svgyula
azért ez nem pont így működik, akkor minden telómat ki kellett volna dobni?
-
attilav2
őstag
válasz
kelzsoca #1301 üzenetére
Hát ha a forrást nem is, legalább a kernelkonfigurációt kiadhatnák, hátha ezt el lehetne érni, és akkor ez alapján az android one forrással lehetne valamit kezdeni. Pl t6s re vagy t6pro ra cm-et fabrikálni, bár lehet hogy kellene egy 6592 forrás is, lehet hogy az is megvan valahol.
-
-
105kacsa
őstag
válasz
kelzsoca #1287 üzenetére
Vagyis mindenki elhasalt.Itt meg nem sora megyünk [link]
Itt van egy példa [link] ez pont Zopo-ra ,de az tök mindegy az összes MTK6592 port ami a multirom-ra épül kibonthatatlan amit meg ki lehet bontani miuipro, miui.su az mind hibás már a alapból kibontás előtt is
3 hete mióta kijött a MIUI V6 a Redmi Notra azóta kínlódok vele -
prosasa
csendes tag
válasz
kelzsoca #1019 üzenetére
MediaTek USB VCOM
ha ezt vagy bármelyik másik portot telepítem akkor gond van win7 64bit alatt nem lesz jó neki a telepítés után hibaüzenettel zárul bármelyiket is telepítem fel a 6 különböző választható port közül.
Eszközkezelő- Művelet - régi típusú hardver hozzáadása - hardver hozzáadása varázsló -haladó mód magam választom ki - minden eszköz - saját lemez - tallózás - kiválasztom az usb drivert win764 bithez ekkor 6 különböző drivet ajánl fel bármit választok egyik sem települ fel jól!most nincs az eszközkezelőben a portok között!
Flash toolsban választhatók közül melyik kell?
download only
MOTA SIU like
Format all and download
Firmware upgrade -
prosasa
csendes tag
válasz
kelzsoca #1017 üzenetére
Ezeket már mind pontosan innen leszedtem.
a letötlött usb driver filet hozzáadtam az eszközkelelőben de mindegyikhez azt írja a driver nem működik megflelelően - ! jel marad ott, így hagytam hogy a windows automatikusan felismerje az eszközt win7 64bit.
Így viszont nem jelenik meg az eszközkezelőben csak már nem nyíg a windows hogy hiba az eszköz telepítésénél és nincs ! jel sem az eszközkezelőben sem ismeretlen eszköz nincs - viszont amikor telepíteni akartam akkor meg kiírta a készülék pontos típusát meg hogy usb port stb.. most meg semmit!De nem tudom hogyan tovább.
flashtools -t nem tudom használni
1. sorba mit kell betallózni a download-agent sorba? - ide kell egy bin de melyik?
2. sorba kell a scatter-loading file ide az mt8127_Android_scatter.txt tallóztam be -
-
ksanc
őstag
válasz
kelzsoca #952 üzenetére
Há' minden problémát én oldjak meg?
Ez egy általános leírás volt. Egyébként ugyanezt kell csinálni, csak nem a korábbi verzióval hanem pl. az Apex-el és ha fent van, akkor lehet megcsinálni a korábbi gyárival. De a Lenovo-s launcherekről nem zengenek ódákat...
Egyébként honnan lehet megtudni, hogy egy rendszeralkalmazás milyen lib fájlokat használ? A telepítetteknél nincs gond, csak meg kell nézni a /data/app-lib mappát.
Ha kibontom apktool-al abban megtalálom? Mert mintha már próbálkoztam volna ilyesmivel...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Energiaital topic
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- OLCSÓ MONITOROK
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest