- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:10 Téma összefoglaló
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer8586
csendes tag
Üdv mindenkinek esetleg valaki tud segíteni hol találok ehez a készülékhez romot Mijue M5000 ?
segítségeket előre is köszönöm! -
killer8586
csendes tag
igen próbáltam imei szerint letöltötte de nem segített a flash progi a készülékről semmilyen adatot nem olvas le legalábbis a read phone information résznél se imei se semmi de a probléma hogy nem tudom frissítési üzemmódba rakni a készüléket nem reagál semmire
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
Üdv mindenkinek ismét itt kell kérdeznem

nos volna egy LG L5 2 -es készülék a problémám hogy semmit nem csinál
mindent kipróbáltam szinte már! a gép mtk usb port ként ismeri fel természetesen ha manuálisan telepítem a akkor fel tudom rakni a gyári driver-t de automatikusan nem ismeri fel a problémám hogy nem tudom miként tudnám életre lehelni esetleg ha valaki jártas LG készülékben segíthetne
megemlítem hogy semmit nem csinál nincs download mód stb... segítséget előre is köszönöm! -
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
nem meg szakadt nem ment rá teljesen a rom

-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
királyak vagytok sikerűlt! bár a hiba nem velem volt sajnos alaplap hiba van szétbontottam a telefont és összenyomtam a lapot lám életre kelt és formázta a készüléket köszönöm a segítséget! ha valahol elakadok azért írok még

-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
természetesen igen de amúgy a másik probléma hogy akkumlátor nélkűl nem ismeri fel a gép csak ha van benne akku
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
amúgy a hiba hogy se kép se hang egyszerűen 0 a produkáció papír nehezék állapotban van sajnos
-
killer8586
csendes tag
jah needrom oldalról is van pár flash tool letőltésem egyik sem ment

-
killer8586
csendes tag
http://androidxda.com/smart-phone-flash-tool -ről az összeset próbáltam
preloader-ből csak a készülékre való romokat próbáltam mindet amit flash-tool-al lehet felrakni sajnos mást nem találtam csak a neeadrom oldalon lévőket és pár google-s találat különféle megosztó oldalakról pl mega drive stb... nem akarok hozzá értetlennek tünni de lassan több mint egy hónapja szenvedek ezzel
ezalatt az idő alatt
0 megoldás de csak ezzel a készülékkel teszem hozzá 
-
killer8586
csendes tag
javítom magam próbáltam már ezt is vissza néztem gépen van még
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
igen narancs fekete
-
killer8586
csendes tag
semmi csak lenovo s750
-
killer8586
csendes tag
lenovo s750 a formázás sem megy semmit mindenre ugyan az a hiba üzenet fogad
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
a probléma hogy semmi mentés nincs a készülékről így kerűlt hozzám már mindent megpróbáltam
preloader ből is keresgélem a needrom oldalról mindent kipróbáltam az SP Flash Tool nak is megannyi verzióját próbálgattam de sehova nem jutottam más leírásokból sem jutottam sehova talán a hiba üzenet tért el de az más hiba végett és a legfőbb probléma hogy nem találok több preloader ami jó lehetne esetleg driver-is cserélgettem de semmi a gyári amit fel ismer az mtk usb port -
killer8586
csendes tag
BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)
esetleg valaki tudja hogy lehet ezt orvosolni bár kérdeztem már de....
idáig csak kudarc
-
killer8586
csendes tag
-
killer8586
csendes tag
Üdv segítséget kérnék egy lenovo s750 készülékhez a problémám hogy Sp Tool ENABLE DRAM FAILED error 4032 ír mindenre esetleg ha valaki járt már így és segítene annak meg köszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindent kipróbáltam szinte már! a gép mtk usb port ként ismeri fel természetesen ha manuálisan telepítem a akkor fel tudom rakni a gyári driver-t de automatikusan nem ismeri fel a problémám hogy nem tudom miként tudnám életre lehelni esetleg ha valaki jártas LG készülékben segíthetne