Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem is jól gondolod, hogy nem a scatter a lényeg.
Pedig az elég lényeges.
Megfelelő scatter nélkül itt nem fog menni sem a módosítás, sem a hibajavítás/felélesztés.Szerintem egy 869 MB-s fájlrendszert ír fel (csomagol ki) az 1 GB-s rendelkezésre álló helyre.
Szerintem is.Ennélfogva, ha megváltoztatod a partició méretét akkor ezt az update-t már nem fogod tudni újra feltenni,
Ha meghaladja ezt a 869MB-ot az esetleg módosított partíció, akkor fel tudja tenni, természetesen ekkor kell az új scatter, amit a módosításkor használt.Sajna mtd típus esetén nem tuom, hogy hogyan lehet/kell a módosításokat elvégezni, de a scatter fájl átírása elengedhetetlen, ha a módosításokat érvénybe szeretné valaki léptetni. Ekkor jön ugyanis képbe a firmware upgrade. Mondom: tmd esetén még nem volt dolgom
Az újabb MTK-k esetén a scatter a mindenható, ha átírod a scatter-t és firmware upgrade-et csinálsz, akkor a partíciókat is átírja az új méretre.
Régebbi MTK alapú telefonoknál, ahol az mbr/ebr1/ebr2 master/extended boot record módozat létezett (és ext4 a fájlrendszer), ott a scatter-en kívül ezeket is módosítani kellett hex editorral, és ha teljes partícióátszabást akart az ember, akkor bizony a scatter-t is módosítani kellett.
Ilyet is csináltam már (jó régen...) - összenyomtam a system-et, a cache-t, és felhútam maximálisra a data-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete 3 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő