Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: száz pí
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
cappa72
üzenetére
Sza, látom egyszerre csak egy kérdéssel foglalkozol, jó, akkor legalább nem keveredünk össze

Alapesetben úgy kell menteni, hogy a proc/partitions által megadott hossz és a mentés mérete azonos legyen.
Ez nyilvánvaló szerintem, így is írtad a példát fentebb. Tehát pl az ANDROID-nál (SYSTEM) a start: 0xf800000, a méret meg 0x40000000
Két img mentése során ha nem kapcsoltad be a tabot és azonos módon történt a mentés, úgy ellenörzőösszeges összehasonlítást használj (md5, sha).
A tab nem volt bekapcsolva természetesen.
Ha binárisan összehasonlítok két fájlt mondjuk total commanderrel, az kicsit értelmesebb infót ad, mint egy sima checksumos ellenőrzés, mert kb. látom, hogy mennyi az eltérés, vagy ha kevésben tér el, akkor miben. Magyarul ha két fájlt binárisan összehasonlítok, egyrészt informálisabb, másrészt az teljesen pontos (100%) eredményt ad, még pontosabbat is, mint bármilyen checksum. Mondok egy példát, ha két 1GB-os fájlod van, checksumos ellenőrzésre azt látod hogy nem egyezik, viszont ha összehasonlítod binárisan, akkor lehet hogy kiderül az, hogy csak egy byte-ban tér el, ami azért hasznosabb információ.
Szerintem is azonosnak kellene lenni a mentéseknek, mégsem azok azoknál amiket írtam, bár a CACHE nyilván nem számít (gondolom az temp), az NVRAM is érdekes, mert egyrészt a nevében ott van hogy RAM (ami tudjuk mit jelent) másrészt érdekes, hogy a MAC address ennél a tabnál mindig más indulás után, márpedig ha ezt az NVRAM-ból veszi, akkor nyilván változik az is, és akkor nyilván el is fog térni a mentett adat. Marad az ANDROID (System) amit nem tudok hova tenni hogy miért tér el. De felrakok két azonos, de tartalmilag mégis kissé eltérő mentést a SYSTEM-ről, és ha gondolod nézz rá. Elvileg ügye azonosnak kellene lenniük. Link privátban megy!
Szerk: Ja, a WIFI kapcsolatnál az előző factory reset óta fixen látszik egy NVRAM WARNING: ERR=0X10, kitörölhetetlenül, szóval az NVRAM tuti nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő