- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisaladdin69
csendes tag
válasz
Keeperv85 #1441 üzenetére
Hali
Sajna nekem is elszálltak az Imei számok Rom újrarakás után csak Root megoldással tudtam helyre állítani!
Szeretném érintetlen szoftal használni a telót imei elvesztés nélkül!Próbáltam ezzel a leírással amit írtál, de sajna ezt írja ki a teló csatlakozás után!
"Communication through either RS232 or IPC error, please press [Reconnect]button to connect with target"Lenovo A536 dupla SIM
Előre is köszi a segítséget!
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
Mi a helyzet, akkor, ha a fellelhető gyári rendszerek mind .zip állományok? Pl redmi note. Nincs konkrét flashelhető gyári rendszer. Ilyenkor a protect partíciók honnan szerezhetőek be? Oké nekem van mentésem, de pont azért linkeltem be neked ezt a topikot anno, mert egy téglásított redmi rendbehozásához kellett a segítséged. Az a telefon azóta is az én nvramomat használja, csak felül van írva az imei, de FR-nél eltűnne ugye, és a gazdája ezért sem tudja eladni (szerencsére van benne felelősség érzet és nem akar kitolni velem
)
-
Upo
addikt
válasz
Ezt az IMEI javítás részt kiollóztam egy PDF-be, hátha időtállóbb így. Vannak amúgy hasonló leírások mindenféle nyelveken róla, de ez így egy tömör összefoglalás.
Felraktam az egészet IDE.
A Metamorph.zip-ben benne van Kelzsoca által említett szoftver verzió és a driverek, az oroszoknál találtam ezt a zipet G5S topikban, csak a G5S nvramot kitöröltem belőle, nehogy valaki nekiálljon azt betallózni.
Van még egy régebbi verziós szoftver is fent, neten ezt javasolták abban az esetben, ha a másik verzióssal nem működik.
Ha valami kifogás van a pdf ellen akkor szóljatok.
Esetleg ha Blue Eagle az IMEI&SN writer-ről is írna valamit tömören akkor azt is bele lehetne foglalni. -
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tesla topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest