- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
Keeperv85 #4552 üzenetére
cappa72 & Keeperv85
Óvatos vagyok, ezért kérdezek inkább először.
ROM egyébként androidmtk.com-ról töltve, komplett csomag Flashtoollal, IMEI íróval, tehát ettől lettem csak bátor.
Viszont.
Kipróbáltam boot és system-el, bootol.Mondjuk az IMEI-t elb@szta, de azt visszaírom, remélem.
Továbbmennék: szerintetek flasheljem a teljes Gionee ROM-ot vagy maradjon öszvér Gionee-Allview? Vagy flasheljem vissza a gyárit és örüljek, hogy nincs nagyobb bajom?
Ha öszvér marad, akkor egy factory reset, vagy OTA update mennyire vághatja haza?Anyósomnak lenne a készülék, ha sikerül valami épkézláb, nem "dual language" ROM-ot varázsolni rá, szóval nem mindig lenne kontroll alatt, mi történik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo V40 256/8GB
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest