- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
magmakocka #2620 üzenetére
Azért ennyire nem egyszerű a dolog.
Szerintem még nagyon sokat kellene olvasgatni és tanulni mielőtt belevágsz.
Elég könnyen tégla lehet a végeredmény, ha ezekkel az alap dolgokkal nem vagy tisztában.
Az első az, hogy feltérképezed az android rendszert és utána jársz, hogy melyik mappában mi van és, hogy azok miért felelősek.
Egy kis segítség:
[link]
[link]
[link]
[link]
De amint az elején említettem, ezek csak apró segítségek.
Minden rom más, ami az egyiknél működik a másiknál nem.
Tehát szerintem kezd az alapokkal portolás előtt, tanulmányozz, olvass és próbálj rájönni, hogy melyik rész miért felelős.
Képzeld csak el milyen károkat okozhat egy járatlan portoló, ha esetleg megosztja a művét és a világ minden táján a jóhiszemű felhasználok sorban téglásítják a készüléküket miatta.
u.i.
Addig amíg a updater-script, build.prop, boot.img, permissions, init.d, framework.res.apk, android.policy.jar, sdk, STB és az ehhez hasonló kifejezések nem tiszták szerintem felejtsd el
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nők, nőügyek (18+)
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest